Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] HTC One S vs LG Swift 4X HD

HTC One S vs LG Swift 4X HD  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Co lepsze

• HTC One S
      0
    • LG Swift 4X HD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie który lepszy ? HTC One S czy LG Swift 4X HD ?
Dodam iż HTC posiadam lecz głównym jego minusem jest brak slotu na kartę MicroSD (generalnie na cokolwiek), wiem że ma dobrą jakość dźwięku (lecz tylko na słuchawkach lub zewnętrznych głośnikach bo na wbudowanych to ciula słychać), wiem że ma dobry wyświetlacz. HTC właśnie nie zaimponował mi pamięcią (niby 16GB dla użytkownika lecz co jak co mamy dostęp do 9,3 GB) i stąd kieruje pytanie -> Czy opłaca mi się sprzedać HTC One S i kupić NOWY LG Swift 4X HD (kasę oczywiście bym dołożył bo wątpię że ze sprzedaży HTC miałbym całą kwotę) ?

Opublikowano

Jestem posiadaczem lg 4xhd , jest to telefon z najwyższej półki telefonów jest ona na pewno w top 10 najlepszych telefonów jakie teraz są a przy tym nie jest drogim telefonem jak na jego standardy . Polecam każda aplikacja / gra która znajduje się w google play działa bez żadnych zarzutów gry które na nim emuluje z psp czy psx mają minimum 40 vps . nie zacina się oraz ma dobry wyświetlacz w jakosci hd .

Pomogłem DAJ Lubie to!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...