Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do WoW'a.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich!

Swoją przygodę z WoWem zacząłem już dawno temu. Obecnie po ogromnej przerwie chciałbym znów zajrzeć do Orgrimmar lub przejść się przez Durotar... (ehh wspomnienia)
Jakiś czas temu spotkałem się z promocją typu "wróć do WoW'a na 7 dni free". Wiecie może czy owe promocje i darmowe dni dostępu obowuązują jeszcze lub czy pojawiają się z jakichkolwiek okazji?
Nie mam czasu aby znów nolife'ić w WoW'a ale bardzo chciałbym znów wbić od czasu do czasu na Burning Legion...

Takich trzech jak nas dwóch to nie ma ani jednego...

Opublikowano

Konto miałeś kiedy ? Nadal pamiętasz passy ? Teraz jest taka opcja Ressurect a Friend - dostaniesz 80 lvl na start , 7 dni gry i dodatki do cata jeżeli będziesz spełniał wymagania .

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Konto mam od ponad roku. Pamiętam passy. Miałem wbity 72 lvl Orc Huntera. Czyli rozumiem ktoś z aktywnym kontem może mnie "wskrzesić" ?

Opublikowano

Jeżeli konto straciło ważność do marca 2012(bodajże) i miałeś na nim kupionego prepaida chociaż raz(wystarczy ten z BC) to możesz dostać scroll of resurection. Każdy może Ci go wysłać po zalogowaniu się na konto(ofc aktywne) Ty dostajesz cata+80lvl+czas gry, a druga osoba mounta. Potem możesz wziąć 10dni testów mopa.

1373369406-U138092.png

Opublikowano

Thx caltoro za odpowiedź, jeśli ktoś ma aktywne konto i byłby życzliwy na tyle aby mnie wskrzesić zapraszam na pw.

Opublikowano

To zależy też, jaką narodowość ma na BattleNet ustawioną. Bo Scroll Of Resurection nie obejmuje Polski właśnie, przez chore przepisy...

Opublikowano

Gdy rejestrowałem się przebywałem w UK (Londyn) także całe konto jest na UK, nigdy nie uruchamiane w PL.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

F5,

Z racji, że nie znalazłem nikogo kto mógłby mnie wskrzesić ponawiam prośbę nie zakładając nowego wątku.
Jak koledzy wyżej wspomnieli, dla Ciebie mount dla mnie darmowe wskrzeszenie.
PW

Opublikowano (edytowane)

SoRa juz nie ma :)

Jesteś pewien? Ani nic podobnego?

edit:

Masz rację...

To jest ukryta treść, proszę
Edytowane przez HoMpl