Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie nowych itemków w cheat engine

EssentialsMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W cheat engine ? Chyba że znał wartości tego itema, ale to nie ma sensu...albo serwer był taki że mógł, albo cheaty/mody bo z tego co wiem cheat zmienia wartości a nie dodaje itemą których jeszcze nawet nie masz w eq..oO

[*]

Opublikowano

Boże... w cheat engine nie można tworzyć nowych itemków, co jedynie mógł je klonować poprzez...

Miał jakąś ilość przedmiotu, wpisał to w value bodajże już nie pamiętam potem dodał item i znowu wpisał > next scan i tak kilka razy aż mu został ten 1 value..

mógł on sobie zmienić na taką ilość jaką chciał. nowych przedmiotów nie można tworzyć jedynie klonować.

Opublikowano

Widziałem takie coś na serwerze, ziomek miał różnorodne przedmioty red, od lamp do itemków dla warriora po prostu cały chat w eq red ..

Czyli prawdopodobnie sobie value zmieniał tych itemów, i wychodziło mu w setkach, ale to póki co jest tak, kilka uptadów i CE będzie zakazane jak w innych grach, tzn. jest zakazane, chodziło mi że zablokowany (huh śpiący jestem już xD) :D Może tak samo zrobić tak że sobie zamrozi i będzie miał ciągle tyle samo...

[*]

Opublikowano

CubeWorld niby wyszedł ale nie dopracowany.. dobrze że to dopiero start tej gry, każdy może sobie z internetu save ściągać postaci, bugują wszystko praktycznie, co im da to że zablokują jak każdy teraz może nabić sobie itemków i to bardzo dużo a potem ma na zapas ;3

Prawdopodobnie Singl oraz multiplayer będą miały osobne itemki levele itd, dzisiaj przeglądałem mody na innych forach i już coś takiego istnieje ;p tylko że gdy wejdzie na serwer i tak może zcheatować sobie.. działa to na zasadzie czyszczenia wszystkiego po pierwszym wejściu.. teraz nie opłaca się grać, można jedynie się pobawić bo każdy i tak teraz oszukuje.

Opublikowano

Tak, można dodawać sobie itemki.

Na angielskojęzycznym forum tej gry widziałem takie coś. Tylko po co psuć sobie zabawę?

Brak sygnatury. :3

Opublikowano

@up przypominam ze to forum o cheatach

beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

W cheat engine w tej grze można zrobić dosłownie wszystko i szkoda bo gdyby gra była dobrze zabezpieczona i wszystko znajdowałoby się na serwerze to byłaby rywalizacja a tak to po prostu zmieniasz co chcesz i tu staje naprzeciwko bezsens gry.

Miejmy nadzieje że twórcy gry zaczną zabezpieczać grę, bo na razie nadaje się tylko do singla.

I niech moderator nie pieprzy że ludzie nie mają czegoś takiego pisać, bo to nie tylko forum do cheatowania tylko jest też ogólno tematyczne, w dodatku niby tak się chwalą a wszystkie cheaty to tylko z epvp kopiowane a sami nic nie robią, może trainera do sapera na poradniku.

Co do twojej sygny, to podliz jak h*j, sama administracja, nie żyjcie tylko komputerem ludzie.

Sory że tak piszę ale taka jest prawda, chyba wszystko wyjaśniłem.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Forum nazywa sie Multi Player Cheats i jej główny cel to ułatwienie graczom korzysania z cheatów i szerzenie ideii programowania.

@up zajrzyj do działu WarRock jak tam programowanie jest rozwinięte. i zamiast krytykować to sam zrób pare cheatów zamiast narzekać że forum je kopiuje.

i jakie " moderator pieprzy" czy ktos ci mówi że pieprzysz ? szanuj wszystkich tak jak wszyscy ciebie.

@topic nowe itemki da sie tworzyc w cheat engine i nie jest to bardzo trudne wystarczy pobawić sie w memory.

@down jak sie wam nie podoba to sie wylogujcie z forum. to jest forum o cheatach i były,są i będą zamieszczane tu cheaty.

7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Zgadzam się w 100% z postem 2x up :)

Powinna być czysta rywalizacja od 1 lvla i każdy sobie expi a nie tylko każdy ma od razu kilka tysięczny lvl eq całe czerwone lecz wszystko w 1 dzień i zczitowane taka gra nudzi się po 1 dniu...

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Forum nazywa sie Multi Player Cheats i jej główny cel to ułatwienie graczom korzysania z cheatów i szerzenie ideii programowania.

@up zajrzyj do działu WarRock jak tam programowanie jest rozwinięte. i zamiast krytykować to sam zrób pare cheatów zamiast narzekać że forum je kopiuje.

i jakie " moderator pieprzy" czy ktos ci mówi że pieprzysz ? szanuj wszystkich tak jak wszyscy ciebie.

@topic nowe itemki da sie tworzyc w cheat engine i nie jest to bardzo trudne wystarczy pobawić sie w memory.

@down jak sie wam nie podoba to sie wylogujcie z forum. to jest forum o cheatach i były,są i będą zamieszczane tu cheaty.

Tak parę osób jest które fajne i bardzo dobrze wytłumaczyło jak tworzyć hacki do WarRocka, ale i tak większość pobiera gotowy kod a adresy i funkcje aktualne bierze po prostu z epvp.

Ale ok, nie będę już się sprzeczał bo to by mogło się ciągnąć godzinami w kółko.

Ale moim zdaniem takie gry powinny być wolne od cheatów, sam wiesz o co chodzi, co to za frajda jak grasz na multi od razu ze zdobytym 2k LV a ktoś parę dni wbija 10ty lv.

A w takich grach jak WarRock to niech sobie niektórzy cheatują bo to im od razu lv nie wbije i nie będą lepsi od innych, jedynie co to tylko zajebiście wkurzą tych co giną od tych cheatów, ale nagranie i po sprawie :), nie zaprzeczam sam nawet cheatowałem trochę w WarRocku ale to dla funu, a jeżeli grałem normalnie to już na poważnie beż żadnych ułatwień bo wtedy jest jakaś satysfakcja i uczysz się lepiej grać ^^.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

@up ja tez bardzo lubie grac uczciwie , miec satysfakcje z tego ze jestem pro, ale to jest forum o cheatach i nie mozesz zabraniac lub zwarac uwagi ludzia ze cheatują.

Opublikowano

Panowie, jeżeli nie podoba wam się na forum, i nie rozumiecie jego ideologii, to nikt was tutaj nie trzyma i w każdej chwili możecie grzecznie wyjść.

Musicie pamiętać że gra jest w dalszym ciągu w wersji Alfa, na tym etapie nikt nie myśli o tym aby zrobić zabezpieczenia, ale o tym, aby gra była grywalna.
Tak więc skończcie już swoje płacze, żale i bule dupy, bo to nic nie zmieni.

Każdy kolejny post mówiący jaki to Cube World jest niezabezpieczony a oszuści są źli, będę traktował jako zwyczajny spam.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...