Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Rivenka

sinet114

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czego brakuje Riven ze jest tak mało grana . Gram nią teraz jak jest darmowa i powiem ze jak złapie 2 -3 kille na lini to jest Mega sra stunami z dupy na max lvl w z item na Cd to niecale 3 sec tarcza op Dgm . Wiec co z nia nie tak ?

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Nic, jest ciężka do opanowania i trzeba przede wszystkim umieć tym grać, a jak wiadomo najbardziej grane są tak zwane "noskillowe" postacie.

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

Riven jest dobra, tylko wymaga ogarnięcia. Pierwszy lepszy zagra nią, powie że 'gówno' bo nie potrafi wykorzystać całego jej potencjału.

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Riven trzeba umieć pasywkę wykorzystywac :0

Pamiętaj riven złabnie w late game więc potrzebuje hp / mr / armora

Jest dobra do zdominowania Lini .

Contruje ją Jax Irelia Lee Darek Cho i Zed i Kha ja dobrze ogarniesz :)

Opublikowano

Jest bardzo mocna, a jak jej jeszcze dojda te jumpy przez sciany to wgl... :D

Od kiedy Riven może skakać przez ściany? Z dasha na pewno nie, z Broken Wings też nie to chyba tylko flash do tego zostaje xD

Co do pasywki. Wjeżdżasz z E, stunujesz i Q autotatak, Q autoatak, Q autoatak. Kill dla ciebie. Jak masz ulta to ulti przed tym wszystkim i jeszcze raz na koniec jak przeciwnik ma niedużo życia bo jak ma pełne to mu nic prawie nie robi.

Kiedyś Riven była częstszym pickiem przed nerfem cd ulta. Zabijała z ultem, cofała, kupowała itemy, wracała na linie i już miała ulta i znowu zabijała.

Opublikowano

Riven nadal jest mocna na topie. Tylko ludzie co grają nią z rotacji nie potrafią w ogóle nią grać ;) Od początku rotacji jak miałem Riven vs Riven to wygrywałem :D Postać jest trochę trudna do ogarnięcia ale wystarczy długo pograć i opanować kombo/passive.

Riven to mój main na topa :P

@~Gryffin~

Wystarczy mieć dobrą farmę a fragi same będą wpadać :]

Opublikowano

Brakuje jej self-heala (sustainu), poniekąd trochę brakuje mobilności - te mini-dashe trochę dają ale to nieco za mało.

Ale oprócz tego to Riven jest dosyć mocną postacią, w early z elixirem może zrobić bardzo łatwy FB a potem idzie już z górki, trzaska kombo i przeciętny przeciwnik leży. Dobry z niej pick, chociaż są też lepsze championy od niej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...