Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem

pavcioo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Wlasnie chciałem pograć w BS'a i ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu po kliknięciu w ikonę pokazuje się komunikat:

"wersja tego pliku jest niezgodna z wersją używanego systemu Windows....."

Mam W7 Ultimate x64. Wcześniej nie było żadnych problemów (dzisiaj grałem). Czy u kogoś wystąpił podobny błąd? Co robić? Jest jakiś sposób?

Na stronie twowar nie ma możliwości wyboru wersji.

Dodam jeszcze że zainstalowałem Bs na drugim komputerze z takim samym systemem, ściągnąłem manualpatch i jest to samo.

Opublikowano

Spróbuj uruchomić jako administrator i w trybie zgodności.

To najprawdopodobniej wina tego systemu.

Opublikowano

Spróbuj uruchomić jako administrator i w trybie zgodności.

To najprawdopodobniej wina tego systemu.

Nic nie pomaga! Wydawało mi się że rozwiązałem problem odinstalowując grę, i instalując w domyślnej lokalizacji (Program Files (x86)), ale po dniu gry problem znowu wtócił. Wcześniej przez rok grałem i nie było żadnych problemów. Zaraz znowu przeinstaluję i zobaczę czy to dzisiaj coś zmieni. Nawiasem mówiąc trochę to męczące przeinstalowywać codziennie grę.

Opublikowano

zainstaluj moze na dysku D.

Tak miałem wcześniej i było ok do wczoraj :( Nie mam pojęcia o co chodzi. Właśnie znowu się wywalił (kolejna reinstalacja i chodzi dobrze).

Opublikowano

troche smieszny przypadek ... moze FOrmata strzel ? :)

Na jednym z komputerów mam świeży system (miesiąc), więc myślę że to nic nie da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...