Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Mody...pliki...edytory

Maxio.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pewien user zarzucił propozycją o stworzenie takiego tematu, nie wiem czy na dłuższą metę wypali ale warto zawsze spróbować :D Na co nam on ? Otóż..osoby modujące, jeżeli mogą to niech składują tutaj swoje dzieła, pliki wszelakie, bo po co miliony robić tematów jak jeden tutaj może być :D

Wzór :

Zaczynamy od opisu [Opis]

-

[screeny]

-

[Download + SCAN]

;)Powodzenia, z upływem czasu sam mam nadzieje że wiele moich prac tutaj wstawię :D Najbardziej nam zależy na wszelakich programach, oraz plikach tak na początek. ^.^ Dziękuje z góry i pozdrawiam serdecznie.

@Len ja to tylko tak określiłem, można i tak I MOŻNA NAPISAĆ TEMAT... >.< Niczego im nie będę bronił, ale tutaj będzie lepiej wgl. wstawiać swoje mody/pliki/edytory, ktoś przejrzy i zassie ten co będzie chciał..i tutaj zawsze będą mody te co trzeba, a nie uciekną na stronę przypuśćmy setną i sobie sam szukaj, jak nazwy usera nie znasz. ;)

[*]

Opublikowano

jeżeli wg. Ciebie nowe tematy są spamem, to pozdro.
sam przecież robiłeś tematy z modami czyli sam spamowałeś? Nie ładnie.

ja nie widzę sensu tego tematu... ale co tam, jestem tylko kidem...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@Up pomyśl prędzej czy później znajdzie się osoba która będzie chciała dodać nowy wygląd albo coś i po co zakładać milion tematów jak może to być w 1 temacie od razu ta osoba zaoszczędzi sobie szukania :)

Tak więc ja podam swoje 2 pierwsze prace :)

[Opis] Jedna przedstawia miecz (Miecz do dodania jako nowa broń chociaż niewiem jak to zrobić ^^") 2 przedstawia przerobiony model świni na pokemona slowpoka :)

[screeny]

7t09.png9g4.png

[Download + SCAN] Slowpoke

http://speedy.sh/MamWA/Slowpoke.rar

https://www.virustotal.com/pl/file/6bfcb44d9009c3d46d1d90a5e2a1eadc7f8fa4533016989299bf08224bed0a37/analysis/1373885959/

Ten sword :)

http://www.speedyshare.com/HTfwK/Sword.rar

https://www.virustotal.com/pl/file/49c557b6baaa29da9baa2f59c7ac449632d2676633b1564a1ab04112771cec94/analysis/1373885942/
Opublikowano

po 1. dział musi się rozwijać żeby przetrwać więc liczy się i ilość tematów jak i ilość postów.
po 2. gdy na prawdę będzie dużo modów, zrobi się poddział specjalnie dla nich, tak samo jak dla Serwerów i innych pierdółek typu Media ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

jeżeli wg. Ciebie nowe tematy są spamem, to pozdro.

sam przecież robiłeś tematy z modami czyli sam spamowałeś? Nie ładnie.

ja nie widzę sensu tego tematu... ale co tam, jestem tylko kidem...

Na obecną chwilę nie ma odpowiednich subfor więc temat zostanie. Ciężko coś znaleźć w chmurze całego działu więc takie wyjście jest dobre.

//edit: w sumie za chwilę napisze do kogo trzeba o stworzenie subfor.

dobra temat do kosza, subfora będą później.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...