Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy komputer za 500 Zl

kickusxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Procesor 2x3.11 Amd Athlon Socket AM3

Grafika Ge-Force Gt220 512 Mb rozszerzalne do 1GB DDr 3 (na chipsecie gigabyte)

Ram 4Gb ddr3 Kingston

o to z grubsza jego parametry

czy pozwoli mi on na zagranie w lepsze gry nie chodzi mi tu o np bf3 czy najnowszego crissisa ale o Np

Fife 13/14 grida 1 MW1 , MW 2

Opublikowano

Tak da radę te gry odpalić.

a mogl bys mi powiedziec cos dokladniej o tym sprzecie

dodam:

plyta glowna asus m4n68t le v2

dysk 320 GB ata

zasilacz take me 400W [ zmienie przy zakupie lepszego procka badz karty]

ii to wszystko za 500 zl

procek to chyba AMD Athlon II X2 255 Dual Core 3.1GHz

bo gosc powiedzial mi ze na AM3 i ze 3.1 to chyba tylko taki

czy oplaca ? czy targowac ?

Opublikowano

Powiem ci ze mam podobna konfiguracje tylko mniej ramu i slabszy proc i spokojnie radzi sobie nawet z nowymi grami low/medium. 500zl to bardzo malo za taki pc wiec w 100% sie oplaca.

Opublikowano

Reff wiem wiem , nie zgodny z regulaminem ,ale potrzebuje danych ,poniewaz jade obczaic tego kompa dzis wieczorem no i pewnie go wezme , jeszcze raz ,co o nim myslicie? ,czy warto ? co szczegolnie sprawdzac ?

Opublikowano

Ten komputer jest w wogóle nieopłacalny, za 500zł to jedynie używki wchodzą w grę, bo 500zł to kosztuje sama płyta główna i procesor. Najlepiej, jakbys uzbierał reochę hajsu jescze, tak z 1200, wtedy masz dość dobry komputer.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

to jest wlasnie uzywany , wyczytalem ze ten procek z lepsza karta uciagnie nawet BF3 i inne gierki wiadomo nie na full ale da rade wiec czy ja wiem :)

Moze zle temat nazwalem ,Nowy w sensie przejscia z slabszego do lepszego

Opublikowano

to jest wlasnie uzywany , wyczytalem ze ten procek z lepsza karta uciagnie nawet BF3 i inne gierki wiadomo nie na full ale da rade wiec czy ja wiem :)

Moze zle temat nazwalem ,Nowy w sensie przejscia z slabszego do lepszego

Taaa, na mapach 8x8 MAX ;]

Opublikowano

GPU to fakt jednak okolo 150 zl i mam znacznie lepsza karte :) mysle ze kupie go za 400 zl powiem kolesiowi co i jak i nie bedzie mial wyboru :p czyli jakies 650 wyjdzie z nowy zasilaczem bo dopiero wtedy bede myslal o podkreacniu ,a w tedy mysle ze powinien sobie dawac rade ,w koncu nie wymagam od niego BF 3 czy tam crissisow itd tylko troche starszych gierek ;> przede wszystkim filmow hd w przegladarce ;>

Opublikowano

stary ,gosc mi twierdzi ze niby jest nowa ,aa takie chyba 100zl uzywane ;> nie wiem w czym ta cena ale jednak ;p kup mi GTX 9800 i mozemy sie zamienic ;>

Ale to nie jest low profile, Low Proffile to jest chyba zmniejszona lub zmodyfikowana karta ,do kompow co leza poziomo , aa ta taka nie jest niestety :(

Opublikowano

A mógł byś wysłać zdjęcie na mojego maila:

[email protected]

Potrzebuje jakieś żeby fifke odpalic nanajnizszych chociaz bo moja karta to zintegrowana GMA 3k czyli gówno z dupy od intela w kompie Dell Optiplex 745.

Opublikowano

Radeona 4850 nie znajdziesz za 150 zł na allegro nówka 270zł a an ceneo około 250 zł a zasilacz to zależy od chłodzenia w karcie no chyba że to nie o to chodzi.

A ta karta szkoda że nie Low Profile bobym kupił.

Opublikowano

Radeona 4850 nie znajdziesz za 150 zł na allegro nówka 270zł a an ceneo około 250 zł a zasilacz to zależy od chłodzenia w karcie no chyba że to nie o to chodzi.

A ta karta szkoda że nie Low Profile bobym kupił.

Tak starych kart nie kupuje się nowych -.- Tylko używki, wtedy spokojnie poniżej 150 wyrwie ;)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Wgl, jak by się nie patrzeć to bf nie jest tak strasznie wymagający dobra musi mieć te swoje 4 jaja ale na 2 da rade na low + te patche itd.

Myślę że po podkręceniu tego pctka to da rade, jedynie co to musisz wymienić zasilacz + karte bo take me to chyba znamy ;).

Nie doczytałem nigdzie żebyś pisał ;p więc tutaj przypominam.

graphic.png
Opublikowano

Poda ktoś stronę z używanymi radkami 4850 low profile na allegro szukałem i brak. Jeszcze na ceneo popatrzę ale też nie znalazłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...