Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][DZIAŁ]TORIBASH

StudzeKisiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pewnie większość z Was nie słyszała o tej grze, no ale napisałem więc już wiecie.

Strona główna

www.toribash.com

Film z gry pewnego gracza

Dobra, więc o co chodzi w tej grze? Gracze kierują ruchami wojowników
decydując o sile, szybkości, kierunku czy sposobie zadawania ciosów
przeciwnikowi. W skrócie mówiąc, to my tworzymy nasze ciosy, ruchy, wszystko :) Głównie tym gra różni się od reszty, że w walce ogranicza nas jedynie nasza wyobraźnia. Dużym plusem jest również to, że realne pieniądze możemy kupić tc, które jednak w żadne sposób nie dają nam przewagi nad innymi, możemy za nie kupować tylko nowy wygląd postaci itp. Poza tym te tc (tc to taka waluta w grze) możemy po prostu zdobywać w grze.

Co można by umieszczać w takim dziale?

Do naszego "wojownika" kupujemy tzw. textury którymi zmieniamy wygląd postaci, jednak każdą część ciała można dowolnie pomalować więc osoby uzdolnione graficznie mogą się wykazać.

Klany - Można tworzyć własne klany, zapraszać graczy, no i oczywiście organizować wojny przeciwko innym klanom.

Mody - Jest ich bardzo wiele, jest możliwość ich tworzenia, no więc do roboty.

Filmy,ruchy,openery - Chwalenie się swoimi osiągnięciami, ruchami, filmami itp.

No i wspólne granie :)

Od siebie

Gra jest ciekawa jednak wiele osób na początku odrzuca ponieważ do najłatwiejszych nie należy jednak ma taki plus, że nie ma tam narzekania na dzieci, noobów, wygrywa po prostu lepszy i tyle. Jest wiele ciekawych modów, aikido, wushu itp. Ogólnie jest ich setki.Zdobywamy w niej pasy zaczynając od white belta aż do 2nd dana i master belta.Codziennie jakieś turnieje, lub betsy w których obstawiamy tc na lepszego według nas zawodnika, ryzykowne ale skuteczne. Gra nie jest zbyt popularna, a może kogoś z mpc by zaciekawiła. Polecam.. StudzeKisiel

fjlw0o.jpg

Opublikowano

to w to ktoś jeszcze gra? o.0
gra jest fajna, ale jakoś nie widzę jej jako działu.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Gra jest super ale jako realista ^_^ powinno więcej osób zacząć w nią grać jestem neutralny z przychylnością na TAK

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

najwyżej subforum.

Na nic więcej tam nie liczyłem, byleby było :)

Gra nie jest zbyt popularna. Nie.

Weź uzasadnij to jakoś. a 2Moons,PokemonONline,Path Of Exile, Allods Online,STWOR,Maple Story,Vindictus? Tam raz na jakiś czas ktoś się udzieli i tyle.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Fajna gierka ale zbytnio nie widzę żeby się dalej rozwijała.Nie

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Fajna gierka ale zbytnio nie widzę żeby się dalej rozwijała.Nie

"Nie znam się to się wypowiem"

Co jakiś czas wychodzi nowa wersja, różne poprawki itd.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Weź uzasadnij to jakoś. a 2Moons,PokemonONline,Path Of Exile, Allods Online,STWOR,Maple Story,Vindictus? Tam raz na jakiś czas ktoś się udzieli i tyle.

Właśnie o to chodzi, te gry mimo tego iż są znane i dobre (w większości) nie mają dużego ruchu w działach. A po cholerę nam więcej takich.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Oj, grało się, grało. Na tak, świetny aspekt multiplayer i duże możliwości modyfikacji - materiały na dział :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Właśnie o to chodzi, te gry mimo tego iż są znane i dobre (w większości) nie mają dużego ruchu w działach. A po cholerę nam więcej takich.

Podałem tylko przykłady gier w których prawie nic się nie dzieje, a mimo to działy są, a przecież to całkiem inna gra niż te wymienione i nie wiem na jakiej podstawie zakładasz, że tutaj też będzie taka cisza.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Pograłam i jestem na tak, przyjemnie się gra. Ale jedynie subforum, zobaczymy, czy ktoś będzie się tam udzielać, mam nadzieje, że tak ;)

Opublikowano

0:48 - best ruch ever
1:20 - breakdance XDD
1:51 - szpagat
2:14 - WOOOOOW
mózg rozjebany xD gra sama w sobie fajna, ale popularna to ona nie jest, jeżeli już to subforum.

Opublikowano

Myślę, że dział po prostu "umrze" po jakimś czasie.

Nie

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...