Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plus, Play, Orange, T-Mobile? Pomóżcie chłopacy :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Otóż chciałbym wziąć telefon najlepiej w mixie na doładowania.
Interesuję mnie dokładnie ten model : LG L9 (ewentualnie coś z rodziny SGS 2)

Najlepiej jakby dorwać jakąś ofertę z Plusa, lub Play`a.
Gdzie dostanę najlepszą ofertę z tym telefonem?
ktoś się podzieli swoimi wrażeniami?
Tak tak, patrzylem po stronkach tych operatorów ale wiecie że na necie wszyskiego nie ma.
Także jakby komuś się nudziło to może pomóc :D

Dziękóweczka ;*

Opublikowano

Musisz porównać sobie, osobiście mam ten telefon od grudnia ( kupiony na allegro ) LG L9 i sprawuje się wyśmienicie także tego polecam.

Opublikowano

Myślę że najlepszą ofertę dostaniesz w plusie ale nie wiem na 100% musiał byś pochodzić z drugiej strony w play są bardzo dużo dodatków i coś na początek np dodatkowe 5zł na koncie lub 100 darmowych sms.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

tak, jest dużo darmowych minut, neta, sms, mms itd.

Tylko że nie potrzebuje żadnych tych rzeczy ;d

Oby były małe doładowania, i umowa krótka. a nie na 4 lata :D

Opublikowano

W Play dostaniesz sporo dodatków ja jestem w Plusie i jestem zadowolony z ich pakietów internetowych.

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Nie lepiej wziąć w takim razie ofertę Nju Mobile? Nie zobowiązuje Cię to zbytnio, masz pakiety, a telefon kupisz osobno. Biorąc telefon z Mixie zapłacisz za niego 200% ceny, a do tego w niskich doładowaniach/krótkich umowach wyjdzie Ci dopłacenie za niego ogromnych kwot (jeżeli mówimy o czymś sensownym, pokroju L9/S2).

Opublikowano

A nie lepiej nie wiązać się żadną umową?

Telefon osobno na allegro. Sieć ? 36i6 jeszcze wydaje mi się, że kupisz. 29gr za 1 minutę do plusa i reszta rozmowy za darmo. Rozmawiasz tyle godzin, ile chcesz ;)

Do tego nielimitowane smsy za 3 zł do plusa. Jedynie nie ma ciekawych ofert na pakiety internetowe.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Nie lepiej wziąć w takim razie ofertę Nju Mobile? Nie zobowiązuje Cię to zbytnio, masz pakiety, a telefon kupisz osobno. Biorąc telefon z Mixie zapłacisz za niego 200% ceny, a do tego w niskich doładowaniach/krótkich umowach wyjdzie Ci dopłacenie za niego ogromnych kwot (jeżeli mówimy o czymś sensownym, pokroju L9/S2).

Jeśli ktoś doładowuje tak czy siak 25 zł miesięcznie to co za różnica czy doładowuje przez mix czy doładowuje sam? Za ten telefon w mixie na doładowania płaci bardzo mało a do tego ma doładowania które i tak by robił.. więc chyba mu wychodzi.

Ostatnio wziąłem mix na doładowania w t-mobile. Za 25 zł miesięcznie na trzy lata, tak czy siak doładowuje za 25 zł co miesiąc więc taka umowa była mi na rękę, ponad to zamiast 800 zł za telefon dałem tylko 300, to jest jak najbardziej opłacalne.

Opublikowano

Najlepsza w plusie, bardzo dobre oferty, natomiast nie polecam orange, nie będzie Ci prawie w ogóle działać, a ofert jest tyle, co nic.

Opublikowano

Orange blokuje smartphony z ankiem na pokładzie (nie wiem, jak z resztą).

A L9 jest nieopłacalny, bo za podobną kwotę masz Xperie S ;).

(L9 ma układ graficzny SGX540, który jest niewiele wydajniejszy od Adreno 205).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...