Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ciekawostka] Troll na okladce cd-action :P

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, dzisiaj dostalem cdaction, numer 8 z gra from dust. I zauwazylem trolling na okladce :P

Dla tych co kupuja ta gazete:

jak jest ten heros w helmie- zobaczcie sobie jego twarz pod swiatlo...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Niezbyt, z fona wchodze

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Dla twojej informacj na każdym cda jest jakiś ukryty przekaz widoczny tylko pod światło.

@down

Po wydaniu jednego numeru w każdym tak jest i nie ma tak, że jedna osoba ma magazyn z "ukrtytą treścią", a druga nie.

Opublikowano

Ta wiem już miałem to fajne to ^^ ja miałem w nr chyba 5-6 sarnę też mieliście :D ?

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Na tym nowym to minka taka jest na helmie xD

Ja nie wiedzialem o tym, rzadko to kupuje

Opublikowano

Jeden był wydany w tym czasie kiedy były matury i napis: "MATURZYSTO! Oblicza prawdopodobieństwo zdania matury, jeśli zamiast się uczyć czytasz właśnie CDA". Inny był w święta i była taka fajna choineczka, na innym dolar 100 (nie wiem co to miało oznaczać), a na jeszcze innym (koniec roku): "Rok się kończy, rok się zaczyna". Na 100% na każdym jest tylko trzeba znaleźć. Może nie ma na tych całkiem starych, ale od kąd ja zacząłem kupować to na każdym jest.

Opublikowano

Ooo :D nawet nie wiedziałem o tym nigdy jakoś nie wpadło mi oko :D

"Brotherhood of metal"

Opublikowano

Może podałby ktoś ss jakoś w miarę aby, to można było zobaczyć :D

Opublikowano

Na kilku były sentencje, na jednym Dolar Amerykański. Nic nowego. CDA zawsze coś dodaje na okładkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...