Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Dział Testowy/Poddział Panzar

Aceman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam taką propozycję żeby dodać nowy dział testowy lub poddział gry Panzar trochę o grze :

Panzar: Forged by Chaos to tytuł do tej pory mało znanego cypryjskiego studia Troxit Services Ltd. Jest to gra akcji free-to-play, w której wcielasz się w wojownika jednej z frakcji zamieszkujączych ogromny świat, który podzielony jest na stronę dobra i zła a całość okraszona jest cudowną i nowoczesną grafiką na silniku CryEngine 3.

Na samym początku klasycznie wybieramy stronę konfliktu i rasę jaką będziemy reprezentować a do wyboru mamy ludzi, krasnoludów, orków i elfów. Każda z nich posiada swoje unikalne zdolności, zadania oraz wygląd. Dodatkowo wybieramy nasze bóstwo, także unikalne, które dodaje nam różne bonusy.

Cała akcja gry toczy się w świecie ogarniętym wojną o nazwie Terra i jest walką pomiędzy sferami materialnymi oraz duchowymi, kto zwycięzy to już jest zależne od graczy których ciągle przybywa a to za sprawą otwarcia europejskich serwerów. Celem gry jest standardowo już rozwój umiejętności bohatera, realizowanie otrzymanych misji, zbierania punktów doświadczenia w walce i nie tylko, kompletowanie pancerza i uzbrojenia oraz co jest ciekawą opcją poszukiwanie unikatowych artefaktów.

Produkcja w odróżnieniu od innych podobnych stawia duzy nacisk na interakcje społeczne lecz także z NPC. Gracze mogą wspólne wykonywać niektóre questy oraz brać udział w potyczkach w trybie deathmatch, które są naprawdę ogromne bo jednocześnie wlaczyć ze sobą może nawet 64 graczy.

Tytuł jest jeszcze świeży, więc warto mu dać szansę i go wypróbować, dodatkowym plusem jest nietuzinkowa oprawa graficzna.

Filmik:

Sporo polaków gra w tą grę dziś zauważyłem już 10 a na 100% będą do tej gry jakieś cheaty ;)

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

1. Czy są już jakieś cheaty/bugi?

Jeżeli tak to śmiało można dodać testowy dział.

Tak są już widzę że ruscy coś kombinują robić jakieś cheaty na yt.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Wygląda dosyć ciekawie. Mam nadzieję, że w grze da się normalnie expić a nie tylko wykonywać jakieś nudne questy.
Jako dział testowy można spróbować.

Opublikowano

Czity powinny być głównym wyznacznikiem przy tworzeniu działu. Jeżeli nie ma czitów, botów itd. to dział nie ma jak dla mnie szans bytu na forum. Aktualnie jestem na nie, jednak jeżeli przedstawisz mi jakieś czity to chętnie zmienię zdanie, bo gra wygląda na fajną.

Tutaj jest taki mini cheat ruscy zrobili na szybki drop :

http://youtu.be/GaqeEmiWhm8

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Fajnie wygląda, ale nie przyjemnie się oglądało, gdyż ciągle miał mase lagów. natomiast jestem za tym, aby dodać na dział testowy.

Opublikowano

kiedy będzie otworzony ?

a i oczywiście na tak jestem :)

Tego nie wiem musi podjąć decyzja administracja i wtedy pewnie utworzą bądź nie utworzą.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

co tak długo zatwierdzają to są hacki do panzara dużo graczy pl na serwerach

jak UP ziomek mówił że mpc na tym zyska dużo graczy jest

było by miło gdybym za pomoc dostał +

Opublikowano

1. Czy są już jakieś cheaty/bugi?

Jeżeli tak to śmiało można dodać testowy dział.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...