Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak szybko wbić lv?

BahanPl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam do was jedno pytanie. Jak wbijać szybko lvl ? :D No bo kurcze ... Wchodze na Twitch, a tam wszyscy mają przynajmniej (PRZYNAJMNIEJ) 1k+ lvl. Gra od wypuszczenia miała dopiero max tydzień, a już widziałem gościa z lvlem 4k, o co biega ? Według mnie to nie możliwe w kilka dni wbić taki lvl, nawet będąc jakimś zaje*****m no-life'm.

Opublikowano

Ściągają gotowe savy i dodają sobie expa cheatami.. nie polecam, szybko gra się nudzi, a jeśli chcesz normalnie szybko powbijać to biegaj na jakieś bossy, nie na questy tylko na bossy. np horse boss jest na seedzie 17, na 5 leveli go zabijałem magiem +46 xp za jeden raz, poszukaj seedów z bossami napewno pomogą. a jeśli nie to idź exp na tradycyjnych mobkach ;p

Opublikowano

Ahh ... Nie no, jeśli cheaty, to raczej taka gra mnie nie interesuje :P Wbiłem 33 lvl przez jakieś 3 dni więc się dziwiłem, jak oni mają takie wysokie, ale jeśli tak no to trudno :P

Opublikowano

Ahh ... Nie no, jeśli cheaty, to raczej taka gra mnie nie interesuje :P Wbiłem 33 lvl przez jakieś 3 dni więc się dziwiłem, jak oni mają takie wysokie, ale jeśli tak no to trudno :P

Możliwe że jakiś premade jest, czy też tzn. "expowisko" gdzie więcej daje, a mnie się męczysz bądź bossy jak to user wyżej opisał ;))

[*]

Opublikowano

Nie to nie są żadne cheaty to jest tak zwane power lvlowanie gdzie 1 osoba siedzi w mieście a reszta siedzi na bossie ta reszta ubija bossa kiedy jest quest a ta 1 osoba resetuje dzień i zarazem bossa jak jest quest i go ubija to dostaje sie po 4/5 lvl za bossa więc jak się tak dłużej posiedzi to się da osiągnąć taki lvl bo sam mam prawie 900 lvl :P

@Down

tutaj masz wytłumaczone wszystko :P co i jak :)

Bo to muszą być te takie 2 mieczyki bo za te 2 mieczyki właśnie dużo dostaje zależy od poziomu bossa i od twojego bossa ale ja dostawałem po 5 lvl ;p

Opublikowano

@up do tego trzeba ludzi, zresztą oni mają po 4k, za takiego bossa leci od 250-450xp chyba to jakiś 1 level na 15 levelu? to teraz wbijaj sobie te 900 leveli? nie wiem ile expa jest potrzebne na 900 lv ale pewnie więcej bo mam tylko 160k lv i muszę wbijać 900 xp około, to teraz mam ubić jakieś 700 bosób na ten twój lvl? to troche głupie

może się pomyliłem nie wiem, ale zawsze spotykałem bossa do 450xp, może farta nie miałem ale po 4-5 leveli?

@edit wielu bossów nie spotkałem, spotkałem tylko 3 z 13 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...