Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dlaczego ... Why ..

Kilower

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego dostaje ludzi do teamu co maja po 15/16 rozegranych rankow , Jak sam mam rozegrane ponad 250 !

Dostalem bronze 5 na start i sie wybijam , Ale niektore mecze poprostu no kur... NIE DA RADY !

Untitled32.jpg

To jest Wporzadku wedlug was ? Dostac takich ludzi do teamu ? Wedlug riotu TAK. I powinnienem to wygrac i nie ma czegos takiego jak ELO HELL . Dostalem TEEMO adc, i Thresh APC . Nie kupywal wardow i kupywal normalne itemy pod apc....

Jak tu normalnie wyjsc z tego gowna ? Juz 3 raz podchodze do serii i przegrywam przez troli , idiotow , afkow czy inne gowna ...

Wygrywam ponad 99.9% swoich lini w Cs, Killach i innych rzeczach . ide gankowac i pomagam teamowi . Robie wszystko co moge . Ale jak wygrac mecz w ktorym Fizz ma 15-2 ... W 15minucie ? Mimo ze bylem na midzie 2x z Topa i zabilem go .. ?

HOW ?

Pisze ten temat bo juz nie wyrabiam , prosze was o jakies rady . Co zrobic , Co radzicie . Jak sobie radzic z takimi ludzmi . Jak najszybciej wybic sie z Tego Dna i Ciut wyzej ...

Bylem bronze 5. Jestem Silver 5.

Ale poprostu juz nie ogarniam ... Jak sobie ulatwic zycie z takimi ludzmi ?

Edited_1.png

Opublikowano

Nic nie zrobisz Bronze 5 gra gorzej niż większosc graczy 20-25 lvl więc wiesz. Sam zagralem rankeda w brązie u kolegi poziom enemy byl tak zjebany ze byl latwiej niz na 20 lvl'ach.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

@Ap . Wybacz ze napisalem to wszystko tak Chaotycznie . Jestem zly .

Bylem bronze 5, Jestem Silver 5..

Zreszta ... Wtf podkresililem to na samym koncu ...

@Dol.

Przepraszam bardzo ale ... Moderator a czytac nie potrafi ?

Widac Sygnaturke ?

Widac Lee Sina ?

Glowka zaczyna pracowac ?

Jakie Wnioski z tego wyciagasz ?

" ;_;" Urself.

Edited_1.png

Opublikowano

Tak, to wporządku bo to twój poziom ;_; Zresztą w czym problem, w końcu powinny być to dla ciebie jak gry na botach skoro oni mają tylko po parenaście gier.

Opublikowano

To z jakiegoś programu/stronki to co jest w tym SS'ie? Bo fajnie to wygląda, jak takie coś sobie zrobić? :0

Lolnexus

Opublikowano

Powodzenia w dalszym wybijaniu. Ja z Bronzu III do Golda V się wybiłem i nie powiem że było łatwo. Najtrudniejszy był brąz i początek srebra. Potem jakoś to poszło.

I nie płacz tak może być gorzej :) Ja grałem z AP Lee Sinem na topie i ADC Le Blanc więc jeszcze dużo zostało do zobaczenia. Ostatnio nawet w Silverze I trafiłem na ADC Lulu i Shaco support.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...