Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytane] Zarobki na Theris.pl

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi ładnie dodanie i zmianki schodzą po 35kk od szt .. kamyk duchowy też jakoś w tej cenie wychodzi za metka 150kk+ kasa ktora dropnie z mobow z respa

pm6zcx.jpg

Opublikowano

Najlepiej zarobisz expiąc do 100 lvl'a. A potem metki na mapach 100+. Polecam do dropu Woja body+buff lub Surę WP

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

1.Możesz robić tak jak ja: Robisz dropka 30lvl i lecisz na metiny na orkach (dolina nie jest zbytnio zapchana) i rozwalasz metiny na 40- Metiny Cienia. Metinów jest tam 3-4 metki chyba a do tego dochodzi jeszcze Wódz orków.Jak rozwalisz wszyskie metki na dolinie to możesz iść na pustynie ale ja wole na góre sohan. Lece po każdym CH i zbieram troche zmianek. Dziennie dropie ponad 150 (200 i powyżej jak się zbiore) a do tego dochodzi wódz orków z którego dropie perły i metale.Rozwalam go kilka razy dziennie, czasem nawet kilkanaście a więc dochodzą jeszcze metale i perły.

Zysk to mniej więcej 100 zmianek na dzień i kilka metali. Oczywiście zysk jest tym większy im mniej osób na dolinie.

-1 zmianka 6/7 to około 50kk

-1 metal to około 400kk

-dochodzą perły

Na oblecenie jednego ch potrzebuje około 5min.

W 2 dni ogarnąłem 20kkk więc sposób nie jest najgorszy. Potrzeba troche czasu.

2.Albo po prostu rób itemy. Możesz ręcznie a jak nie masz cierpliwości to tu masz swichbota na Theris: http://www.mpcforum.pl/topic/717229-dl-switchbotv-31- najnowsza-wersja/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...