Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Części

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już mam takie nerwy przez tą trasę.. Te czarne pojazdy policyjne jak nasrał ich, ledwo dojeżdżam do mety, z 5 razy losowałem w kartach.. i.. żadnej części :/ Mam 21 lv czy mam jakiekolwiek szanse na to by wylosować części chociażby 2 gwiazdkowe? A jak nie mam szans to od którego lv próbować losować 2 gwiazdkowe? :) I jeszcze jedno pytanie odnośnie kart.. Straciłem z 200-300 tyś IGC i żadnej części :/ Z jakich kart częściej wypadają części i czy na moim lv dam radę wylosować?

Opublikowano

Level też ma znaczenie jeśli chodzi o drop części, odkąd mam 60 poziom to zdecydowanie częściej dostaję dobre części, czy to z zawodów czy ze zbierania diamentów.

Z pakietu kart za 100k IGC jest szansa na wylosowanie jakichś części wyścigowych.

Masz dość niski poziom i właśnie przez to trudniej ci wylosować jakieś dobre części.

Opublikowano

To forum o czitach, śmiało polecam Ci Pursuit Bota, nabijesz nim w góra 2 dni max lvl a co do części to jest tu problem...

Strasznie ciężko je zdobyć z tras. na 2 gwiazdkowe możesz liczyć z pakietów po 100 000 IGC. Jak uruchomisz bota to

w 2 godzinki będziesz nabijał max IGC

Tu masz bota http://www.mpcforum.pl/topic/988734-060713-pursuit-bot/

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...