Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupiłem Cod2 na STEAM, mam problem.

golonnn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,dzis kupilem sobie COD2 na steam. Zainstalowało się, mam system windows 7.

1 problem: nie mam cd keya ,kilka osob ma ten sam problem.

2 problem: gdy zmieniam opcje rozdzielczosci grafiki wywala mi gre.

Proszę o pomoc

Opublikowano

Napisz do supportu, problem z keyem jest znany i nie ma na niego rady (przynajmniej nie znalazłem).

Co do rozdzielczości - znajdź folder z grą Call of Duty 2, potem wejdź do katalogu 'main/players/twoja nazwa/'. Otwórz plik config_mp.cfg (dla Multiplayera) lub config.cfg (dla SP) w notatniku i użyj funkcji Ctrl + F, aby znaleźć komendę "seta r_mode", potem zmień rozdzielczość według uznania.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Dzięki za problem grafiki. Pozostaje mi tylko ten nieszczesny CD key.Na forum steama jest o tym dyskusja ale mało znam angielski i z tego co rozumiem to duzo ludzi ma z tym problem. Napisałem do supportu i ze zlosci reinstalluje gre. Jakby ktos wiedzial cos w temacie ,prosze o pomoc.

Opublikowano

Zawsze przed napisaniem sprawdzam problem w Google, jeśli wcześniej się tu nie pojawił.

Przeszukałem całe forum Steama pod keywordami 'cod2 key steam', zawsze pojawiała się niedogodność z kluczem.

Zauważasz brak keya, klikając w steamie Pokaż klucz, czy podczas wchodzenia w grę i widząc "Błędny klucz"?

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Pierwsze w grze zauwazylem . Laczac sie z serwerami wyskakiwało ,żebym wpisał klucz. A w steamie nie znalazłem takiej opcji "Pokaż klucz".

Opublikowano

Pierwsze w grze zauwazylem . Laczac sie z serwerami wyskakiwało ,żebym wpisał klucz. A w steamie nie znalazłem takiej opcji "Pokaż klucz".

Mój błąd, faktycznie nie ma tej opcji, źle doczytałem o dziwo.

Tak z ciekawości - wejdź na Start > Uruchom > regedit.

Wciśnij CTRL + F i wpisz codkey. Jeżeli znajdzie inną część call of duty, to wtedy znowu CTRL + F codkey z tamtego miejsca. Szukaj do końca, chyba że znajdziesz Call of Duty 2.

Podejrzewam, że może Steam wpisuje klucz w złe miejsce dla Win7.

Opublikowano

Mój błąd, faktycznie nie ma tej opcji, źle doczytałem o dziwo.

Tak z ciekawości - wejdź na Start > Uruchom > regedit.

Wciśnij CTRL + F i wpisz codkey. Jeżeli znajdzie inną część call of duty, to wtedy znowu CTRL + F codkey z tamtego miejsca. Szukaj do końca, chyba że znajdziesz Call of Duty 2.

Podejrzewam, że może Steam wpisuje klucz w złe miejsce dla Win7.

Spróbowałem tego ,ale wogóle nic mi nie znajduje:/odpowiedzi z supportu nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...