Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Brał ktoś z was może ostatnio telefonw T-mobile ? Jak myślicie jaki mogą mi zaoferować telefon z abonamentem na 3lata po 50-60 zł + dopłata do telefonu 150 zł ?

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

Spodziewam się, że np. s3 mini. Ale na 3 lata nie polecam brać, bo telefon pewnie tyle nie dożyje (przynajmniej w moim przypadku, bo telefon w ciągu tych zasileń miałem zmieniany 3 razy ^^). Sprawdzaj też groupony, bo mi się trafił -30% abonamentu ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Jestem chyba głupi, wziąłem słabego galaxy younga na 3,5 roku z doladowaniem za 25zl. Wie ktoś, czy można wymienić fona w mix t mobile przed końcem oferty?

Opublikowano

Jestem chyba głupi, wziąłem słabego galaxy younga na 3,5 roku z doladowaniem za 25zl. Wie ktoś, czy można wymienić fona w mix t mobile przed końcem oferty?

Z tego co wiem płaci się kare za zerwanie umowy... Nie wiem czy tak tez jes w T-Mobile. Że jeśli masz telefon rok, i do końca umowy zostały ci 24 miesiące to musisz im zapłącić 24*abonament = kara.

www.jarock.pl/soushibo-live

Opublikowano

Bierz jak najkrótszą ofertę jak się da bo telefony nie wytrzymywają taki czas.

Ja biorę na 20miesięcy chyba Huaweia Ascend Y 300 z abonamentem 40zł + 0,5gb internetu w telefonie za 1zł

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...