Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z expem PandoraMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie mam problem z expem na pustyni wygnancow WGL MI exp nie leci...stoi ciagle na 0.04%! -robiłęm rlg zainstalowałem jescze raz pandore ale nic to nie dało prosze o pomoc

jesli wgl by to było pomocne mam 158 lv....

DAJE LAJKI

a i pd mam

2075log.jpg

Opublikowano

Sproboj z kims w pt, lub bez PD może cos zdziałasz.Nie wiem jak tam jest bo dawno nie gralem, na który lv ta mapa jest, i jakie lv mobki maja?

Opublikowano

Spróbuj się pozabijać kilka razy, aż weźmie Ci expa.

85483298046031778091.png
Jestem Nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.

Opublikowano

Odbuguj na stronie jeśli to możliwe. Jeśli nie zadziła zrób jak powiedzieli koledzy UP. A jak nie to pisz do GM'a na forum. Chociaż nie wiem czy tam wchodzi xD.

Opublikowano

Jesteś w jakiejś gildii? Jeśli tak to sprawdź czy nie odbywa się wojna. W przypadku, gdy się coś zbugowało po prostu odejdź z gildii.

Jeśli nie, to napisz na forum pandory, chociaż nie wiem jak tam z administracją jest ostatnio. Czy odpisują czy nie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zgłoś do supportu, albo napisz na forum jeśli nie masz zbugowanej wojny i rlg nic nie dał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...