Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MixCraft.eu [PvP+Survival+Clans+MiniGames] [1.5.2] [Ranking PvP] <- Serwer z Pasja i Dobrą Reklamą!

Romanowskika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.:|MixCraft.eu|:.

◤=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=◥

Pewnego dnia przyszedłem do kolegi,pograć na PlayStation3 CallOfDuty BlackOps 2.

Kolega zaproponował, abyśmy zagrali w Minecraft'a.

Początkowo pomyślałem że to jakieś dziadostwo,w które nawet nie warto grać.
Poprosiłem go aby wytłumaczył mi na czym ta gra polega.
Opowiedział mi o Minecraft'cie a ja z uwagą słuchałem.
Zaskoczyła mnie ta gra,ponieważ chciałem od dawna pograć w taką grę.
Wracając do domu pomyślałem że fajnie by było ściągnąc sobię tę grę i w nią pograć,
a więc tak zrobiłem ściągnąłem i zagrałem.
Nie pomyślałem że ta gra mnie tak bardzo wciągnie.
Po pewnym czasie zacząłem odwiedzać różne serwery typu:
Survival,Creative,FB itp.
Ale zaczynało mnie to irytować 30/30,100/100.
Pomyślałem: "Jak by to było gdybym ja taki serwer założył"
I się stało oto jest
MixCraft.eu Serwer bez lagów Spolszczone Pluginy i Ogarnięty Team.
ZAPRASZAMY!

◤=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=◥

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

infokf.png
Typ serwera: Survival+Clans+PvP+MiniGames
Iloc slotów: 60+
Ip serwera: s121.csrv.pl:18874

admd.png

[Właściciel] ExTazer

[Właściciel] mateo300199

[Admin] MoMo

.:|Rozgrywka|:.

Rozgrywka na Serwerze MixCraft.eu wygląda następująco:

a]Grę rozpoczynasz jako zwykły gracz,Dostajesz Kamienne Przedmioty,Skórzany Ekwipunek!

b]Próbujesz uciec ze spawn'a,zwracając uwagę na goniących cię przeciwników (graczy)!

c]Budujesz bazę,Gildię sam,z Kolegami z Serwera [Możesz poznać się na czacie,Mieć starych kumpli z innego serwera i zaprosić ich do nas,Lub poznać się na naszym TS3!

d]Tworzysz swój Clan,Dodajesz do niego kolegów i nie możecie się od tej chwili bić,ani nic sobie robić!

e]Wywołujecie wojnę z innym clanem,Zakładacie z nimi Sojusz,Lub jesteście Neutralni

.:|MixCraft.eu|:. Rekrutuje:

| |

| |

| |

| |

| |

\ /

\ /

\ /

\ /

\ /

\ /

\ /

\/

[budowniczy]

[Moderator]

[sponsor]

Uwaga! Pod uwagę brane będą tylko ładne, przejrzyste, oraz ciekawe wypowiedzi!

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

[sponsor]-Do Zakupu w ItemShop!

Miejsca Ograniczone,Śpiesz się!

[budowniczy]-Podania Na GG,Skayp,Pw!

Miejsca Nie Ograniczone,Nie musisz się śpieszyć!

[Moderator]-Podania Na GG,Skayp,Pw!

Miejsca Ograniczone,Śpiesz się!

.:|Dodatkowe Informacje|:.

| |

| |

| |

| |

| |

\ /

\ /

\ /

\ /

\ /

\ /

\ /

\/

Na MixCraft.eu Surowce wypadają z rud,Exp dropi z Stone,A także z mobów,Surowców typu RedStone itp.
Nodusy,fly, itp zostały zablokowane.

Na Serwerze pracowali technicy pod moją pieczą, tak więc ja ponoszę za nich odpowiedzialność!

Forum:MixCraft.eu[Tymczasowo Trwają Prace nad ItemShop]

Hosting:CraftServe.pl/com
Pluginy spolszczone przez naszych techników,Myślimy że spełniliśmy wasze wymogi!
Powstaną serwery także w innych grach takich jak:
CubeWorld[Najbliższa przyszłość]

Metin2[Czekamy na przyjazd naszego najlepszego Technika z Wakacji]
CounterStrike[Najbliższa przyszłość]

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...