Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Więcej IGC

CiachoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jeszcze jedno pytanie właściwie Off Topic (nie chcę spamować tematami ^^) czy da się Camaro SS zrobić spokojnie na B? Jak tak to jakie części przydadzą się? Dwugwiazdkowe wystarczą? :) Tak samo z Pontiac Solstice GXP? :)

Opublikowano

A jeszcze jedno pytanie właściwie Off Topic (nie chcę spamować tematami ^^) czy da się Camaro SS zrobić spokojnie na B? Jak tak to jakie części przydadzą się? Dwugwiazdkowe wystarczą? :) Tak samo z Pontiac Solstice GXP? :)

Tak, SS nawet do A da radę stuningować, dwugwiazdkowe spokojnie wystarczą by ulepszyć go do B.

Tak samo z Pontiaciem.

Opublikowano

Zaraz zaraz nie do końca, co prawda da się te auta wsadzić do klasy B ale pontiac potrzebuje samych ultra, żeby był w czołówce B bo jest to nie powiem świetne auto w tej klasie również :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Może i masz rację, wyobraź sobie, że większość aut najlepszych w klasie A czy S wymaga najlepszych części (jest ich sześć 3 zielone i 3 czerwone)

a ja przez pół roku trafiłem może 2-3 z tych części tak więc zrobienie sobie "perfekcyjnego" auta w którejś z tych klas to niezła sprawa.

Niestety na chwile obecną nie działa GPWA bot, nim dalo się dużo zdobyć. Ale sa jakieś inne boty na Sandboxie, pogrzeb w tym :)

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...