Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na temat GTA5

I_Love_JustinB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam ps3 z 2009 roku . Kupiłem go wtedy i pytanie takie czy pójdzie GTA 5 na moim Playstation 3 ? Nie nie wiem ile ma gb

DAFUQ?

GTA V będzie zajmowało jak dobrze pamiętam 8 GB na dysku, więc tyle musisz mieć.

Opublikowano

Nie wazne ile masz gb (bo nie masz 12 boz 2k9), jezeli gta wychodzi na ps3/x360 to nie masz sie co martwić, bo wszystkie psy3 sa takie same.

Opublikowano

Dobra kolego dołożyłeś ostro tym pytaniem ^^

Konsolki mają to do siebie że niezależnie od wieku gry chodzą tak samo różnią się tylko wyglądem. Może to być pierwszy FAT wydany przez sony i Super Slim z 2012 roku slimka wyciągnie więcej góra 1 FPS albo wcale ze względu na zmianę firmy niektórych podzespołów.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

To chyba jednak zieloni jesteście w tej sprawie . Otóż ta gra będzie już naprawdę wymagającą produkcja . Producent coś tam gadał że będzie na 2 płytach . Więc też słyszałem że niektórzy dokupują se gb do ps3 ... Ale nie mam innych for tylko to więc proszę nie spamić postami , wiem że każdy chce mieć po 10k postów i moderatora na tym forum ale proszę odpowiadać z głową .

Opublikowano

To chyba jednak zieloni jesteście w tej sprawie . Otóż ta gra będzie już naprawdę wymagającą produkcja . Producent coś tam gadał że będzie na 2 płytach . Więc też słyszałem że niektórzy dokupują se gb do ps3 ... Ale nie mam innych for tylko to więc proszę nie spamić postami , wiem że każdy chce mieć po 10k postów i moderatora na tym forum ale proszę odpowiadać z głową .

PS3 ma napęd bluray.

A płyty bluray mają nawet po 128 gb.

Opublikowano

Co ty za głupoty gadasz? Na 2 płyty, ale na Xboxa !

Opublikowano

Nie ma do gadania model systemu PlayStation 3. Ważne żeby zmieściły się dane na zapis gry (max. do 10GB).

Jeżeli chcesz sprawdzić ile masz miejsca na dysku:

XMB>Ustawienia systemu>Infomacje o systemie

GTA V jak i inne wszystkie gry na PlayStation 3 będą na jednym dysku BD.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Na konsole nie ma czegoś takiego jak wymagania każda jest identyczna.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

@

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Weź sobie do przykładu ps2 premiera- 2000 rok a jest na to fifa 13. Tak samo będzie z Twoim PS3, dopóki wydają na to gry, to będzie każda chodziła :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...