Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sword art Cube - Zmień wygląd podstawowego miecza!

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

możesz zrobić więcej itemków? tzn zmiane wyglądu? fajnie byłoby gdybyś zrobił coś jak na mc texturpacka :D:)

Opublikowano

Dobra zgadłem że to jest Cube world model editor, tylko fajnie że kolorów nie widze ;d może opisz jak dokładnie to zrobić, gdy otwieram model mam tylko jego siatke bez kolorów :C

Opublikowano

Dobra zgadłem że to jest Cube world model editor, tylko fajnie że kolorów nie widze ;d może opisz jak dokładnie to zrobić, gdy otwieram model mam tylko jego siatke bez kolorów :C

Ja tego programu nie używam :O

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Dokładnie jeśli można wiedzieć jakim programem to robisz? :) Bo bardzo ładnie to wygląda a sam bym coś takiego porobił :D

@Edit ok zrobiłem istnieje możliwość dodawania całkiem nowych broni czy tylko edytowanie? Wie ktoś?

Bawiąc się wyszło mi takie coś wiem że jakoś ładne nie jest ale mi sie podoba :)

Opublikowano

@up świetna robota, można by tak zrobić teoretycznie rzecz biorąc ale trzeba w plikach grzebać...modele, dźwięki etc. :D Ale można by było bez problemu.

@Szkot dobre dobre, ale końcówka ssie..po co takie rozszerzenie xD ? Poszalałeś, mimo wszystko dobra robota, oby tak dalej ^.^ Aż sam się za to wezmę wohooo...

[*]

Opublikowano

@up2 istnieje też dodawanie, ale nie wiem jak, wiem że istnieje bo dowiedziałem się szukając tego programu.. Używasz tego co ja, ustawiałeś coś? bo mi nie pokazuje kolorów modeli tylko ich siatke :C

Opublikowano

@up2 istnieje też dodawanie, ale nie wiem jak, wiem że istnieje bo dowiedziałem się szukając tego programu.. Używasz tego co ja, ustawiałeś coś? bo mi nie pokazuje kolorów modeli tylko ich siatke :C

Tak jak mówiem istnieje, dodanie modeli, textur, dźwięków i to wszystko obrać w pliki i w dobre miejsce dać - to ostatnie bez problemu większego, ale model bądź textura jest problem, dla mnie modeling trudny, textura łatwa, dla innych odwrotnie jest, więc najlepiej to w parach robić...znaczy to jest taka czysta teoria jeszcze tego nie sprawdziłem, ale tak się robi w 99% procentach ;) A jakiego programu używasz ? Coś ala Blender etc. czy jakiś edytor od "Autorów" ?

[*]

Opublikowano

@up to jest Cube world model editor, niestety mi coś on nie chce działać, bardzo prosty w obsłudze..

Opublikowano

Tak jak mówiem istnieje, dodanie modeli, textur, dźwięków i to wszystko obrać w pliki i w dobre miejsce dać - to ostatnie bez problemu większego, ale model bądź textura jest problem, dla mnie modeling trudny, textura łatwa, dla innych odwrotnie jest, więc najlepiej to w parach robić...znaczy to jest taka czysta teoria jeszcze tego nie sprawdziłem, ale tak się robi w 99% procentach ;) A jakiego programu używasz ? Coś ala Blender etc. czy jakiś edytor od "Autorów" ?

Ja używam CWME (Cube world model editor) Wpisz w google i będziesz mieć przed chwilą też zrobiłem że zamiast świni jest slowpoke ale to już mniej mi wyszło macie tutaj :D

http://zapodaj.net/8f30f5aad17ba.png.html

jak chcecie moge wam udostępnić pliki od broni i slowpoka :)

@Edit Hmm.. Może by zrobić jakąś dyskusje na temat edytora modeli i od razu można by było udostępniać w tej dyskusjii modele ;) Bo po co robić milion tematów o tym że inny model jak można to w 1 temacie zrobić :)

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...