Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fut-zarobienie troche więcej

BladOrt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie jak zarobić troche więcej, ponieważ gram w 1 lidze lecz z samego grania nie zarobi za dużo np. tyle by kupić kogoś za 60tys. lub troche więcej więc jak zarobić ok 50 tys w pare dni na?

może na handlu lecz za bardzo niewiem kogo ponieważ rynek troche nieustabilizowany więc podpowiedzcie na kim zarabiać, jak lub może macie jakiś inny sposób (gram na xboxie)

Sry za błędy ort.

Opublikowano

Kupujesz taniej, sprzedajesz drożej. Teraz codziennie ceny wzrastają. Ja np. kupiłem kiedyś Alvesa za 300k, a teraz chodzi po 600k.

Najłatwiejszy sposób to licytowanie formacji i pozycji, a następnie wystawianie ich na kup teraz po przyjętych cenach na rynku.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

a powiedziałbyś na jakich zarobie najwięcej?

Na wszystkich z 4 obrońcami i 3-5-2. Przykładowo wpisujesz:

Cena minimalna: 150

Cena maksymalna: 400

Wyszukujesz i licytujesz, tylko najpierw sprawdź po ile chodzą tak, żeby zarobić i nie przepłacić.

Z pozycjami jest trochę gorzej bo więcej osób licytuje. Najlepiej szukać ŚN-N, PS-PP, LS-LP, PP-PS, LP-LS, ŚPO-ŚP i ŚPD-ŚP.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...