Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hamachi] CubeWorldPolska [24/7] 50 Graczy max !

CubeWorld

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1373416211-U137250.png

CubeWorldPolska

1373416257-U137250.png

Serwer 24/7 i dostępny dla każdego, gramy bez oszustw! Serwer będzie działać 24/7, komputer włączony non stop ;p

Jeżeli będą zbyt duże lagi to wina komputera ;p na początku nie powinno być lagów zobaczymy potem.

1373416273-U137250.png

50

1373579816-U137250.png

00:00-24:00

1373415363-U137250.png

sieci :

wollay1

wollay2

wollay1-50

hasla:

haslo

przez "l"

ip 25.209.117.203

Opublikowano

przepraszam, serwer miałbyć online 24/7 ale w nocy zrobiła się aktualizacja systemu.. komputer się wyłączył, a ja dopiero wstałem ;p już jest online

Opublikowano

przepraszam, serwer miałbyć online 24/7 ale w nocy zrobiła się aktualizacja systemu.. komputer się wyłączył, a ja dopiero wstałem ;p już jest online

Jak na noc zostawiasz to wyłącz auto usypanie kompa i w karcie sieciowej wyłącz automatyczne przełączanie na oszczędzanie energii bo potem net siada ;].

Zaraz wbiję na serwer, ciekawe czy też będą lagi jak na tym wczorajszym dedyku.

@Lagi, lepiej chodzi niż wczorajszy dedyk ale i tak grać się nie da.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

nie ma lagów bo używam 2 komputerów, jeden do gierek itd a 2 pod serwa.. cała pamięc idzie praktycznie na niego ;d dużo ludzi na hamachi jest ale teraz grają chyba 2 osoby ;D

@down troche dziwnie to napisałeś albo ja nie rozumiem, wollay od 1 do 50 nie działa? to skąd wiesz że 2 są pełne :D są 3 pełne i kilka po troche ;p. dodawać nie muszę bo jest 50 sieci? lol ;d

Weteran
Opublikowano

wollay1-50 nie działa dodaj nową ponieważ 2 są już pełne : )

@ Dziś coś nie ogarnięty jestem : D

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

wollay1-50 nie działa dodaj nową ponieważ 2 są już pełne : )

To chodzi że aż do numeru 50 są sieci wollay np. wollay15 haslo dziala

signature5y.png

Opublikowano

CVS, mi wollay14 działa.

Sieci masz ponumerowane od 1 do 50
np. wollay10, wollay15, wollay45 itp.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

W czwartek wysyłam pieniądze na paypala i potem na hostinger do vps'a, myśle że w niedziele lub w poniedziałek będzie już serwer na no hamachi.. jeśli ogarne vps'a.. pieniądze idą 1-2 dni roboczych ..

nie wiem tylko czy 4gb ramu starczy jeśli nie to za miesiąc wykupie 6 :x oby lagów nie było, a co do tematu, szukam osoby która potrafi instalować serwery na vps'ie. Najlepiej kogoś z tego forum kto ma tu dobrą opinię, przecież nie przekaże vps'a komuś kogo nie znam ;p

@edit

proszę o pw jak coś

@EDIT

Dzisiaj od godziny 1-3 w nocy serwer będzie się włączał i wyłączał bo chce sobie spolszczyć panel na www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...