Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postac za 3150

MorningStar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pomóżcie co wybrać, do wyboru mam ; Anivia, Croki, Heimer, karthus ,kassadin , olaf, ramus, sona, twitch, urgot;]

+ i - polecanej postaci :)

1372794467-U137250.jpg

hacked by bonzo.

Opublikowano

ja bym wziął olafa bo fajnie się nim gra i nie nudzi się szybko. Możesz iść nim na topa lub jungle. A najlepsze jest to że ma dostać buffa w przyszłym patchu

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Zależy na jaką pozycje.

Ja bym wziął Karthusa.

Autoattack na Q

Slow

Mocny AoE skill na E

Globalny ultimate który rani każdego enemy.

Dobra pasywka, po śmierci przez kilka sekund możesz jeszcze używać spelli w miejscu śmierci

Bardzo manożerny

Opublikowano

Olaf , bo dostanie re-worka ! <3 Znów bedzie OP !

Plusy:
- potrafi spowalniać poprzez rzut swoim toporem
- jako jedna z nielicznych postaci jest w stanie zadawać nieuchronne obrażenia (true damage)
- ulti zapewnia sporą wytrzymałość na obrażenia oraz niewrażliwość na niektóre efekty CC

Minusy:
- po zużyciu ultimate'a bardzo łatwy do zatrzymania
- oślepienie całkowicie "wyłącza" Olaf'a z walki na okres przez który jest oślepiony (ultimate nie chroni przed oślepieniem)

- Wymaga doświadczenia

giphy.gif ­

Opublikowano

Mam corki fajna postać dużo graczy nie docenia ale ma ulti co 1 sek albo co pol sek nie zuzywa duzo manny na 10 lvl ... mozna zabijac ile sie chce jedna z najlepszych postaci ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...