Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Banowanie za obrazę - może jakieś limity.

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przejdę do rzeczy.
Po 3-4 banie za obrazę zaczyna mnie to wkurwiać.

To jest polskie forum, a jak wiadomo, polaczki do najkulturalniejszych nie należą.
Powinno się mieć jakiś dystans do siebie i jakieś ograniczenie z tym "Bólem dupy"

"Ktoś nazwał mnie debilem! Muszę zgłosić bo kurwa się potnę tak mnie obraził ;cccc"
Noż kurwa bez przesady.

Banować za nazwanie kogoś "pajacem" po założeniu kolejnego debilnego i niepotrzebnego tematu?

o.O

Serio, kurwa? Serio?

//To jest tylko sugestia, nie mam pomysłu jak tą sugestię dalej rozwijać, ale takie coś wkurwia już niektórych użytkowników.

shoob.png

Opublikowano

A wiesz kogo wkurza pisanie o banach za obrazę? Polaczków(nie mylić z Polakami). Ja jestem na nie a nawet na tak z przychylnością na ostateczne nie. Po 3-4 banie za obrazę powinny być permy na IP.

@

Dostał bana i płacze, oczywiście, że na nie. W dodatku ty też jesteś niekulturalnym "polaczkiem" http://scr.hu/11be/wbect.

Raportuj go xD
Opublikowano

Dostał bana i płacze, oczywiście, że na nie. W dodatku ty też jesteś niekulturalnym "polaczkiem" http://scr.hu/11be/wbect.

I będę płakał, bo jesteś chujem.

Na dodatek napisałem ten komentarz z całkowitą świadomością że dostanę bana :)))

//Ten post też XDDDDDDDDDD

////Sam zgłosiłem ten post, ban będzie szybciej XDDDDD

shoob.png

Opublikowano

Na tym forum, nie ma limitów jak ci się nie podoba kliknij przycisk wyloguj. Nikt nie każe ci tu być, jak wkurzają cie bany.

Zgadzam się :)

Ja również na Nie, jak na razie nie dostałem za to bana.

Po prostu nie trzeba wyzywać, a nie jakieś limity...

Opublikowano

Zgadzam się :)

Ja również na Nie, jak na razie nie dostałem za to bana.

Po prostu nie trzeba wyzywać, a nie jakieś limity...

Nie mówię o całkowitym pozwalaniu na obrazę.

Mówię o banach za np. "Pajacu" w temacie, w którym założyciel tematu nie potrafi dodać dwóch liczb i prosi o zrobienie tego przez użytkowników.

shoob.png

Opublikowano

Ale "Debil" czy "Pajac" to nie jest jakieś zbytnio dotkliwe wyzwisko czy tam obraźliwe ale "Pizdo" no to już troszeczkę bardziej obraźliwe co do sugestii to ja jestem neutral.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

w życiu musisz liczyć się z tym, że jak kogoś obrazisz możesz dostać po mordzie, na forum musisz liczyć się z banem.
Ale co prawda to racja, jeżeli user sam nie wyśle raportu, nie powinno się banować, bo czasem mogę nazwać tego czy tamtego bucem, tempym chujem itp. ale mogę przecież znać na tyle tą osobę, żeby wiedzieć że ona się nie obrazi i bierze to jako żart czy coś.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

U mnie w rodzinie zawsze było mówione, że kultura jest najważniejsza. Jeżeli jakiś user nie został nauczony kultury, to już jego problem.

\\Jak dla mnie Nie, surowość musi być, są tego plusy i minusy.

Opublikowano

w życiu musisz liczyć się z tym, że jak kogoś obrazisz możesz dostać po mordzie, na forum musisz liczyć się z banem.

Ale co prawda to racja, jeżeli user sam nie wyśle raportu, nie powinno się banować, bo czasem mogę nazwać tego czy tamtego bucem, tempym chujem itp. ale mogę przecież znać na tyle tą osobę, żeby wiedzieć że ona się nie obrazi i bierze to jako żart czy coś.

O, właśnie o takie coś mi chodziło.

Nie miałem pomysłu jak coś takiego rozwiązać, lecz ten pomysł jest OK.

Modzi+ nie powinni wynosić konsekwencji z obrazy, jeżeli osoba obrażona tego nie zgłosi.

Sam osobiście obraziłem na forum (nazwałem go debilem :O) bardzo dobrego kolegę, z którym jak wiadomo wyzywanie się od ciot to codzienność i, oczywiście, konsekwencje wyciągnięte, a my z tym kolegą w bekę.

Inna sytuacja jest taka, że nazwanie kogoś "lewacką kurwą" za donoszenie, kiedy dana osoba ma w hobby "reportowanie cheaterów w *NAZWA GRY*"

Noż kurwa, to jest chyba forum cheaterów - Multi Player Cheats, poniekąd.

Lenart, raczej pamiętasz, że ktoś w Combat Armsie (Omek? :/ ) dostał bana bo jakaś kurwa z MPC go podkablowała jak wstawiał hacka do gry :)

@edit

Jest raczej różnica od wyzywania się od skurwysynów i "morda chuju" a napisaniem w poście "kretynie" ...

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...