Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7D]Heniuś

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To po chuj to pisał? To mnie uraziło i chciałem się odgryźć, ze świadomością że sam dostane bana, ale jakim prawem on nie ma bana?

1355336176-U771046.png

baj mi

Opublikowano

To po chuj to pisał? To mnie uraziło i chciałem się odgryźć, ze świadomością że sam dostane bana, ale jakim prawem on nie ma bana?

Co Cię uraziło? Status Padrina? Bo ja słyszałam, że u Was to jest normalne okazywanie uczuć. Prawda? Nie wiedziałam o tym i nie wiem, co jest pisane serio, a co dla beki.

Opublikowano

Tak, bo wyciąga jakiś głupi nick z gry sprzed pół roku który mnie obraża. Tak samo mógłbym zrobić w grze nick (lub jakaś inna osoba): MiyoshiToKurwa, zrobić ss'a i po jakimś czasie wrzucić go na forum, nie uraziłoby cię to?

1355336176-U771046.png

baj mi

Opublikowano

Tak, bo wyciąga jakiś głupi nick z gry sprzed pół roku który mnie obraża. Tak samo mógłbym zrobić w grze nick (lub jakaś inna osoba): MiyoshiToKurwa, zrobić ss'a i po jakimś czasie wrzucić go na forum, nie uraziłoby cię to?

Racja. Mnie także by to uraziło. Niemniej Padrino przytoczył tutaj nick, a nie rzucił obrazę w stronę Twojej osoby, więc nie podstaw do jego zbanowania... jeżeli status Cię uraził mogłeś zwyczajnie poprosić o jego usunięcie.

Opublikowano

Może mnie poniosło, ale nie pozwolę aby jakiś user mnie obrażał poprzez wyciąganie brudów. GM powinien jakoś zareagować i przynajmniej usunąć ten status, ale nawet nikt nie ruszył dupy i tego nie zrobił i leży cały czas.

1355336176-U771046.png

baj mi

Opublikowano

Może mnie poniosło, ale nie pozwolę aby jakiś user mnie obrażał poprzez wyciąganie brudów. GM powinien jakoś zareagować i przynajmniej usunąć ten status, ale nawet nikt nie ruszył dupy i tego nie zrobił i leży cały czas.

Oczywiście, status zostanie usunięty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...