Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] DirectX problem - BoL

lubieponczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z directemx w bolu, otóż mam go zainstalowanego i tak wyskakuje mi że go nie mam.

Szukałem w necie i znalezłem:

A ja mam problem z włączeniem ;c ;c ;c
Kiedy go odpalam wyskakuje mi *you are missing Direct X Redist (June 2010), please download and try again.*
pobrałem DX już 3 razy ze strony microsoftu i dupa ! pomoże mi ktoś? :C :C :C

Mi wyskakuje: You are missing Direct X Redist (June 2010), pleas[...].

A ja tego directax mam i co mam zrobić? Proszę o pomoc :D

@edit

ściągałem 2 raz i nic :/

Próbuj odinstalować, przeczyść rejestr i zainstalować albo odpal jako admin

Robiłem wszystko i nic :/

Szukałem tym komunikatem

https://www.google.pl/#output=search&sclient=psy-ab&q=You+are+missing+Direct+X+Redist+(June+2010)%2C+please&oq=You+are+missing+Direct+X+Redist+(June+2010)%2C+please&gs_l=hp.3..0i10.7951.11267.0.11308.2.2.0.0.0.0.3296.3296.9-1.1.0...0.0.0..1c.1j2.17.psy-ab.xYvnRvPqRLs&pbx=1&fp=350993c879073eef&biw=1024&bih=653&cad=b&bav=on.2,or.r_qf.

Proszę o pomoc ;d.

@edit

Czy ten link pomoże:

http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ht/restoredx9dll.htm

???????

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

pobierz direct redist (direct 9.0 c)

następnie zrestartuj komputer i wejdz w : start>uruchom>appdata i usuń folder bol

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Folderu bol tam nie było, sciagnolem directa tego co pisales, poczekam do jura jak będzie za free, w sumie mi to nic nie da.

refresh

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

a jak wypakowałeś tego directa, to włączyłeś setup czy jakoś tak ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

wypakowyławo się go, żadnej instalacji nie było.

Pobrałem to:

http://download.microsoft.com/download/8/4/A/84A35BF1-DAFE-4AE8-82AF-AD2AE20B6B14/directx_Jun2010_redist.exe

Opublikowano

Temat do zamknięcia, ściągnąłem pakiet wszystkich directówx co się instalowały, nie wypakowywały. Dzięki za wszelką pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...