Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BFBC2 - Cheatowanie na własnym serwerze

przemek64388

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Zacznę od tego, że mam oryginalnego Battlefield'a Bad Company 2.

Ostatnimi czasy kupiłem sobie serwer w tą gierke i mam do was pytanie.

Serwer jest rankingowny i punkbuster jest włączony. Czy istnieje sposób, który pozwoli mi na cheatowanie na moim serwerze (Chodzi o niewinny public wallhack) Czy też nie? Będzie wyrzucało mnie PunkBuster jak innych graczy?

Wyłączenie punkbustera na serwerze nie wchodzi w grę :/ Chicałbym aby wyglądało to w miarę naturalnie. Może są programy na serwer podobne do BC2 Guardian'a które będą posiadały tą opcję?

Dodam jeszcze tylko to... Ja ogólnie w BFBC2 nigdy nie cheatowałem, ponieważ gra zawsze mi się jakoś układała. Ale wiecie, ojciec rok temu kupił sobie BFBC2 Classic za 40 złotych i gra na swoim koncie. Chciałbym aby grało mu się lepiej, żeby grał dalej jak NOOB, ale na tym WH :D No wiecie, czego nie robi się dla Ojca :P

Pozdro.

Opublikowano

To znaczy, że mimo dostępu do RCON serwera, i innych... Nie mam żadnych szans? W ogóle nie da się dodać jakoś do jakiejś Listy? No nie wiem. Skoro się nie da... :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...