Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Najlepszy , najtańszy hosting serwerów minecraft -paysafecard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym stworzyć serwer z jak największym ramem, tanim (20zł / miesiąc) + by było opłacane to poprzez płatność

paysafecard

czy istnieje takowy hosting? jak tak to proszę o link :)

dzięki

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Ja polecam FiberHost.pl (ps mam 44 zł na nim więc możemy sie dogadać)

Na fiberhost.pl gdy sprawdzałem ofertę, wykrywało tylko serwery GTA oraz CS, nie wykrywało mc :/

tumblr_nkcalyLwew1r9spw1o1_500.gif

Opublikowano

Za 20 zł raczej nie znajdziesz jakiegoś porządnego serwera.
Na mineserv.eu masz 1,25 ram i 20 slotów, lecz jest to strasznie mało pamięci jak na 20 graczy ;/

Opublikowano

Do autora:

Nie wiem czy wiesz, ale ram na serwerze to nie wszystko. Tak samo potrzebny jest serwerowi dobry procesor jak ilość ramu.

Co do hostingu to polecam własny serwer VPS.

Opublikowano

@up

Moze odrazu dedyka ? Nie kazdy rozumie linuxa... ( chociaz przynajmniej te wget,screen,cd,rm,apt-get przydalo by sie nauczyc bo bez tego nic nie zrobi )

@topic

Co do hostingu : OwnServer.pl - duze stawki sms ( 50% ) , api sms , sklep sms , dosyc dobry panel ( widzialem lepsze :P ) - sami mamy tam wykupione MinecraftPRO 32gb ( nie ma w ofercie , trzeba sie dogadac :P )

Opublikowano

Mało jest hostingów za PaySafeCard, wręcz żądnych nie ma.

Ja Ci polecam CraftServe.pl, ale jest dość drogie. Jeśli coś tańszego, to FiberHost. :)

a6Shvr9.png

Pozdrawiam, Magda!

Opublikowano

csrv to syf :P

9 miesiecy mojego zmarnowanego zycia stracilem na nerwy z tym hostingiem , "Wystapil blad wewnetrzny z twoim serwerem" , administracja odpisuje nawet po 2 tygodniach w przeciwnienstwie do own , moze nie maja pro panelu ale dosyc interesujaca oferte i mily support ( 32gb - 550 zl )

Opublikowano

ReportTeemo, na fiberhost wykrywa, tylko że trzeba zaznaczyć opcję Lokalizacja

Francja - MINECRAFT

lub

Olsztyn - MINECRAFT

Spokój wewnęterzny to klucz do poprawnego korzystania z internetu.

EUNE%20Buster_eune_238_1_logo.png

Opublikowano

Ktoś mówił ze na craftserv.pl czeka się 2tyg nad ich odpowiedzią , jak się do nich piszę to trzeba tytuł problemu dać a nie pewnie dałeś "Probłem szybko pomozcie!" to oni na taką odpowiedz wolniej odpowiadają. Ja raz zadałem im pytanie w sprawie serwera to po 1godz odpisali. Polecam ci craftserv.pl ale drogi, więc OwnSerwer dla czego? miałem chyba na tej stronie z 6-8 serwerów były czasami lagi duże, raz na ich odpowiedzią czekałem cały miesiąc, ale ten problem to juz sam sobie go naprawiłem bo już mnie nerwy puszczały żeby czekać 1miech nad odpowiedzią. Hmm jak tani to weź Ownserwer ale Lokacja Polska bo Francja jest obciązona i powoduje Crash serwera.

• 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...