Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Bonusswitcher by padmak v.3.0

Isenthar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Ustawiłem sobie wczoraj bs aby mi wbił bony 55śr 20 lud 2x abs w mieczu na serwerze DivineWorld. Po godzinie czasu patrzę komunikat, że bonusy wbiło. Wchodzę na metka, a okazuje się że ten bs zmienił te bony ! Strasznie się wtedy wku*wiłem ;(. Nie wiem co źle zrobiłem. Ustawiłem szybkość zmieniania na 500. Poza tym gdy zostawię bs na parę godzin to okno metina się zacina, albo robi czarne, mimo że mam bardzo dobry komputer. Poradzicie coś ? Macie może jakiś inny bs z bonami alternatywnymi ? I jak zaradzić, by metin nie zamulał i nie pojawiało się czarne okno ?

ae8pc4.jpg

Opublikowano

@Up

Wiem, wiem że są alternatywne. No ale tak jak mówię wbiło te bony i nagle zmieniło. Spróbuje zmienić szybkość na 600.

Dobra. Teraz jeszcze mam pytanie czy lepiej jest mieć tryb okienkowy podczas bonowania bs, czy lepiej mieć pełny ekran i metek zminimalizowany ? Bo tak jak mówiłem, że po paru godzinach okno metka się laguje.

ae8pc4.jpg

Opublikowano

lepiej tryb okienkowy, ten czarny ekran i tak nie wpływa na zmianę bonów, ale możliwe że miałeś laga dlatego ci pominęło

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...