Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarabianie SB

Zelos156

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz przez aeria games troche sie napracujesz ale warto link-http://www.mpcforum.pl/topic/793506-zdobywanie-sb-przez-aeriagames/

523561446660279974822.gif              

Opublikowano

jedynie ankiety, albo jak jeden z użytkowniuków tuniguj auta za boosty, lecz trzeba mieć do tego talent ;)

93988298266825447943.png

Opublikowano

Zarabianie jak ja kiedys gralem to ankietami, nie wiem czy teraz jeszcze istnieje taka mozliwosc ale jak kolega wymienil na 10 wypelnionych max 3 dochodzily, ale w sumie strasznie sie oplacalo.

random.jpg

Opublikowano

Zarobilem 6k bostow i bylo by wiecej na Sponsorpay ;-)

Uważaj bo ci ktoś uwieży. 6k boostów to tyle roboty i wypełniania że wolałbym juz to 30zł wydać.

Opublikowano

Uważaj bo ci ktoś uwieży. 6k boostów to tyle roboty i wypełniania że wolałbym juz to 30zł wydać.

Dawniej na ankietach 15 dni i miałeś te 6030SB, więc może to ten dawny sposób kolega zapamiętał. Szkoda, że to już nie działa.

Opublikowano

Robilem to jakies 2 tyg temu i zajelo mi to niecaly tydzien pare dni doslownie a dopiero sie wtajemniczalem D:

Jam masz ogar to bd mial bosty ja knie to wiesz..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...