Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]FPS

PrOoLewyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to ten dział ale wkurza mnie to że jak mam teamfighta albo kogoś bije fps'y spadają mi do 5/6 i nw dlaczego skype wyłączony itd na dysk nie ruszony a tu dalej 5/6 fps Pomocy !

Parametry:

Intel Core 2 Duo 2x 1.8Ghz

Karta Gf GT 240

4 gb ram

Na początku gra śmigała ładnie tylko teraz przez cały czas spadek fps

System Win 7 Ultimate

Opublikowano

Zmniejsz detale w lolu, ustaw w opcjach graficznych lola fps na benchmark - to zawsze wyciąga maxiumum.

Poza tym zauważ, że prawie w każdym patchu "optymalizują" lub zmieniają coś w grafice - czasami nawet tego nie wypisują.

W dodatku taki zestaw nie robi szału w dzisiejszych czasach to że załapujesz się na wymagania minimalne nie znaczy, że będziesz miał np. stabilne 75fps.

Nie wiem też jaki masz system zainstalowany - każdy system ma coraz to większe wymagania np. Win 7 Ultimate potrzebuje więcej niż taki Win 7 Home itd.

18z7.jpg

Na forum od 12-07-2013

od godziny 01:53

Opublikowano

Ten komputer to artefakt, ja na twoim miejscu cieszyłbym się że lol chodzi. Na takim sprzęcie nie wymagaj wiele

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Przeczyść komputer CCleanerem, zainstaluje Gameboost oraz Gboost.Zainstaluj najnowszą wersje Adobe Air.Zdefragmentuj dysk.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ten komputer to artefakt, ja na twoim miejscu cieszyłbym się że lol chodzi. Na takim sprzęcie nie wymagaj wiele

Ale Skyrim chodzi normalnie Gothic 4 i najnowsze gierki śmigają normalnie to dlaczego takie coś mi słabo Chodzi ? o.O A przecież te gry mają większe wymogi

Opublikowano

Ale Skyrim chodzi normalnie Gothic 4 i najnowsze gierki śmigają normalnie to dlaczego takie coś mi słabo Chodzi ? o.O A przecież te gry mają większe wymogi

Nie ma szans żeby na tym szrocie chodziły gry jakie wymieniłeś i nowsze na więcej niż 5 fps. Polecam całkowitą renowację, może wtedy lol pójdzie na detalach normalnych +10 fps

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...