Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe przypały w szkole !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie spotkały Was największe przypały w szkole ? Jakieś beki ?

Ja kiedyś powiedziałem do nauczycielki "kucaj na pindol" i usłyszała...

Opublikowano

HAHAHAH kucaj na pindol rozjebał** mnie :D

To było jakoś pół roku temu, skończyliśmy lekcje i sobie idziemy, przede mną widze kilku kolegów z klasy i nauczyciela, mówię sobie on taki mały, a ja źle nie rzucam no i zrobiłem śnieżkę ale jak możecie się domyślić trafiłem w niego. W sumie spoko był nie zrobił mi o to awantury ale aż było słychać jak mu coś jebł* w plecach xD

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

W podstawówce przedstawiłem się na sprawdzianie jako Maksymilian Kolbe, zagorzała wychowawczyni języka polskiego się wnerwila. No a można było jakimkolwiek nazwiskiem się podpisać.

Ale ogólnie dostawali mi się od dyry (pozdrawiam pani Agnieszko) która uczyła matmy za nieodrobione lekcje. Raz całą lekcję stałem a ona darła się na mnie

54823f353119c_-_mcx-lorde-straight-hair-

Opublikowano

Ja raz zgasiłem polonistkę tekstem:

"Wychodząc z wizualnych aspektów dochodzę do konwersji iż pani reperkusje są nieadekwatne w sposób intensywny..."

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Po tym jak dowiedziałem się że mam zagrożenie z fizyki rozwaliłem krzesło uderzając o ławkę ... kto by pomyślał że obie rzeczy takie drogie :D

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

rozpierdzielilem 1 groszowka jarzeniowke ( lampe ) kolo biblioteki. W podstawowce wyrabalismy z kolega lawke przez okno z 1 pietra. I najbardziej burzliwa byla lekcja religi. Rysowanie kutasow ksiedzu na tym jego czarnym garniturku biala kreda. A najlepsza akcja bylo wrzucenie petardy achtung przez kolegow do damskiego klozeta z ktorego nie zostalo nic tylko dziura. Nauczyciele nie mieli z nami latwo.

Opublikowano

rozpierdzielilem 1 groszowka jarzeniowke ( lampe ) kolo biblioteki. W podstawowce wyrabalismy z kolega lawke przez okno z 1 pietra. I najbardziej burzliwa byla lekcja religi. Rysowanie kutasow ksiedzu na tym jego czarnym garniturku biala kreda. A najlepsza akcja bylo wrzucenie petardy achtung przez kolegow do damskiego klozeta z ktorego nie zostalo nic tylko dziura. Nauczyciele nie mieli z nami latwo.

Na 100% petarda rozwaliła sedes. Jakie smoki były w tej bajce?

#top

kolega na lekcji niemieckiego wyszedł na środek. po czym zaczął krzyczeć, że niemcy nadlatują, a następnie schował się pod biurko nauczycielki

50a8d03627325.png

| Edytor |

Opublikowano

Wyrzucilismy smietnik przez okno. Butelkami odkreconymi z wodą w ludzi przez okno. Mój kolega zrobił pająka w oknie głową kolegi :D

Opublikowano

Na 100% petarda rozwaliła sedes. Jakie smoki były w tej bajce?

#top

kolega na lekcji niemieckiego wyszedł na środek. po czym zaczął krzyczeć, że niemcy nadlatują, a następnie schował się pod biurko nauczycielki

po pierwsze jasno napisane jest ze koledzy a nie ja

po drugie ten mocny achtung jest dosyc silna petarda zeby uszkodzic ceramike owszem moze teraz tworza lepsza ale za czasow gdy chodzilem do podstawowki uwierz bylo to mozliwe

po trzecie kup na odpuscie kwestia 10 zl i wpierdziel do swojego kibla i sprawdz , a dopiero potem hejtuj.

Opublikowano

Ja kiedyś rysowałem coś na języku polskim i tak się zamyśliłem aż nauczycielka do mnie powiedziała co ja robię a ja do niej z tekstem "Zamknij mordę zaraz skończę" i każdy się rył :D.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...