Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Metin2 GM Hack

Mrmarcino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Poszukuje dzisiaj GM Hack'a na privy/

Oco chodzi.

Mianowicie, widziałem dzisiaj typa, ktory mial przed nickiem [GM] i pisał na żółto

w stylu: Wygrałes darmowe mixowanie Twojego Fmsa, na srednie +40

Prosze go mi podać, na handlu i odczekać chwile

Ja mysle, takie WTF co jest grane, oczywiscie sie nie dałem wrobić, bo nie

miał znaczka GM nad głową

i sie wylogowałem..

prosze mi dać linka jezeli mozecie

Opublikowano

Żaden hack nie daje takiej możliwości.Co więcej,na pewno nie miał prefiksu [GM].Mógł mieć jedynie lGMl / IGMI,zamiast nawiasu kwadratowego małe "L" lub duże "i"

Opublikowano

Na modzie masz GM detector.

btw.

Nie da się mieć "[GM]" w nicku bo ten prefix mozna dodac jedynie za pomocą bazy danych.Więc nie daj się zwieść nickom typu lGMlXxx.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP dołączam się do tematu:

Kiedyś do mnie napisał niejaki IGMIxxx no i pisał mi, że ich system wykrył u mnie na koncie nielegalne oprogramowanie tzw. Bota jakiegoś, no i ja mu piszę, że to jest nie prawda i czy on jest naprawdę GM'em, mimo to wiedziałem, że on nie jest prawdziwym GM ale specjalnie dałem mu się trochę nabrać, on napisał , że jest GM i napisał, że jeśli mu nie podam passów do konta, to da mi bana na IP + kara wys. 3000 zł za fałszywe oprogramowanie internetowe, ja wiedziałem o co się rozchodzi - zwykły szantaż, ja mu napisałem, czy nie ukradnie mi konta, on napisał , że nie.... Ja mu napisałem, no to pokaż się ,że ty jesteś prawdziwy GM. Od tej chwili się nie odezwał - zatkało go, bo wiedzial ,ze nie jest GM'em....

Wiem, że mało interesujące to, co napisałem ale: UWAŻAJCIE NA WSZELKIEGO RODZAJU PODSZYWKI POD GM, POWTARZAM: UWARZAJCIE !!! JA NIE NAMAWIAM, LECZ POWTARZAM W KÓŁKO.

PZDR, gracz serwera Solar,

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Opublikowano

Siemka. Poszukuje dzisiaj GM Hack'a na privy/

Oco chodzi.

Mianowicie, widziałem dzisiaj typa, ktory mial przed nickiem [GM] i pisał na żółto

w stylu: Wygrałes darmowe mixowanie Twojego Fmsa, na srednie +40

Prosze go mi podać, na handlu i odczekać chwile

Ja mysle, takie WTF co jest grane, oczywiscie sie nie dałem wrobić, bo nie

miał znaczka GM nad głową

i sie wylogowałem..

prosze mi dać linka jezeli mozecie

metin2mod.tk można pisać na kolorowo a z tym GM no to on zrobił w notatniku w pliku Mod Config tam ustawiasz jak ci ma pisac lv czy ma ci wgl lv pisac i mozesz se za nickiem dac GM

Cyrk.png

Opublikowano

Nie ma takiej opcji, nikt nie może sobie dodać przed nickiem kwadratowych nawiasów, zwłaszcza z GM w środku. Pierw upewniaj się czy ten gość jest w teamie.

Opublikowano

Pisanie na żółto można ustawić na modzie a co do [GM] przed nickiem mógł coś przekombinować z plikami bądź włamał się do bazy.

sygnauhz.th.png
Opublikowano

|GM|Nick, nie miał przypadkiem takiego nicku? To są typowi naciągacze, takich powinno się kastrować. Uważaj następnym razem i nic nie dawaj.

113331483371297180698.jpeg

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Pff ... Nightcore.PL ma pełno takich debilow ... jeden wlamal sie do NaviCat'a i złamał kody .... rozdawał itemki ^^ ( na niby ) tak na serio miał zakupione itemy i rozrzucał ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...