Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hellcat.

Gość Lord Seven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy w M18 trzeba badać gąski ? Chodzi mi o, to, że ja zbadam wieże i działo, to będę mógł założyć czy mus gąski ?

Opublikowano

Wejdz sobie kuźwa w badania/inforamcje i policz a nie się wszystkiego pytasz. Sprawdzenie sobie czegoś samemu nie jest takie trudne.

Opublikowano

To twoj kolejny codzienny bezsensowny temat na którego odpowiedz można znaleźć odpowiedz w ciągu 1min.Tacy jak ty niepowinni mieć komputera.

Topic:wejdz zobacz zlicz sobie ile wazy dzialko wieza silnik radio i zobacz czy wazy na tyle ze uniesie to stockowa gąska

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Prosiłem o napisanie jakbym chciał liczyć nie napisałbym tematu 2x raport, dziękuję trzeba trochę nauczyć co nie co . :)

Opublikowano

Ach, ale może ktoś, to już zrobił i może napisać czy tak trudno pomyśleć spamicie tylko i nic więcej jeżeli masz pisać posty w, których nie pomagasz, to napisz mi kolega up2 dostał dopiero bana

Opublikowano

Ach, ale może ktoś, to już zrobił i może napisać czy tak trudno pomyśleć spamicie tylko i nic więcej jeżeli masz pisać posty w, których nie pomagasz, to napisz mi kolega up2 dostał dopiero bana

Bierzesz wagę jednej wieży, porównujesz z drugą.

Bierzesz wagę jednego działa, porównujesz z drugim.

Sprawdzasz wagę obecną i do niej dodajesz różnicę wagi pomiędzy wieżami i działami i sprawdzasz czy waga będzie mniejsza niż maksymalny udźwig gąsek.

shoob.png

Opublikowano

Jesteś zajebisty nie umieć policzyć na kalkulatorze wagi.

I odpowiedź brzmi nie nie uniesiesz wieży i działa na pierwszych gąskach.

Polecam myśleć a nie zakładać bezsensowego tematu.Mam młodszego brata który gra w wota i za każdym razem liczy czy mu starczy a ma 10 lat.

Co będzie następne ? Mam 50k expa na m18 starczy na t25/2 ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Wszyscy UP mają racje, robisz z siebie ofiarę, albo ją udajesz. Nie wiem czy ty chcesz nabić posty czy co. Takie bezsensowne tematy powinny być z marszu usuwane.

Będziesz legendą, człowieku! There are soldiers and then, there are snipers...

Opublikowano

Ja potrzebuję pomocy do cholery nabijanie postów, to robicie wy wszyscy szczególnie ty ;-) bo nic nie wniósł do tematu ;]

~Close i warn dla pana wyżej .

Opublikowano

Przypominam że na forum obowiązuje takie coś jak regulamin. Mam nadzieje że upomnienie słowne wystarczy :)

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...