Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PlanetSide 2

OldGame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie i przepraszam za problemy )

Witajcie, piszę do was z problemem jaki spotyka mnie w Planet Side 2 ;/ Bardzo mi się podoba gra i chce w nią grać ale nie mam jak ;/

Może pierw podam mój sprzęt:

CPU: AMD Phenom II X4 965 BlackEdition 3,4
GPU: Gainward nVidia GeForce 650Ti Boost
Ram: 4Gb 1333mHz CL9

Ok, a więc opiszę teraz mój problem. Gram przykładowo na Very Low, dodam że przykładowo ma HIGH komp ogarnia tak samo jak na Very Low.

Ale dobra, gram sobie gram tak jakieś 30-45 min, i gdy przykładowo chcę się przenieść na inne położenie ładuje mi się ekran dojdzie 98%-99% I wtedy cyk bez ścięcia czyściutko wyłącza mi się gra bez żadnego errorru/komunikatu, tak jak wcisną Alt+F4...

proszę o pomoc ;/

Opublikowano

Znalazłem coś takiego, podobno usunięcie tych plików pomaga w przypadku crashy.

Wrzucam oryginał, nie gram w PS2 więc nie będę tłumaczył, bo mógłbym wprowadzić cię w błąd:

Try this, run your Planetside 2 Launchpad and log in, but do not press play. Click on the Advanced Tools icon (looks like a hexagon surrounding a wrench) in the lower left and then choose the option to open gamedirectory. In the window/folder that comes up, locate and delete thefollowing files:

PlanetSide2.exe
ActivityUserData.ini
LaunchPad-user.ini
LoadingScreen.xml
InputProfiles.xml
SoundSettings.xml
UserOptions.ini
vivoxoal.dll
vivoxsdk.dll

Once these files are deleted, close the Planetside 2 window/folder and go back to the Launchpad > Advanced Tools/Settings menu. Click on the Validate Game Assets menu option and then press the green Validate button to have the Launchpad check your game files, and download any missing or corrupt files.

Opublikowano

(Jeżeli zły dział to proszę o przeniesienie i przepraszam za problemy )

Witajcie, piszę do was z problemem jaki spotyka mnie w Planet Side 2 ;/ Bardzo mi się podoba gra i chce w nią grać ale nie mam jak ;/

Może pierw podam mój sprzęt:

CPU: AMD Phenom II X4 965 BlackEdition 3,4

GPU: Gainward nVidia GeForce 650Ti Boost

Ram: 4Gb 1333mHz CL9

Ok, a więc opiszę teraz mój problem. Gram przykładowo na Very Low, dodam że przykładowo ma HIGH komp ogarnia tak samo jak na Very Low.

Ale dobra, gram sobie gram tak jakieś 30-45 min, i gdy przykładowo chcę się przenieść na inne położenie ładuje mi się ekran dojdzie 98%-99% I wtedy cyk bez ścięcia czyściutko wyłącza mi się gra bez żadnego errorru/komunikatu, tak jak wcisną Alt+F4...

proszę o pomoc ;/

sprawdź czy procek Ci się nie grzeje podczas grania, bo ciekawy jestem....

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...