Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , więc poznałem laske (13) i mieszka ode mnie daleko ale poznałem ja w necie i na skype co dzienne siedzimy a raczej siedzieliśmy bo dzisiaj praktycznie nie widziałem jej . Znamy się juz ponad miesiąc i nie chce tracić z nia kontaktu . Więc pewnego razu wbiłem na kompa i myślałem że z jakiś chłopakiem gada więc na zacząłem sie zachowywać źle xD . Przed tym wszystkim kilka tygodni wstecz mieliśmy podobną sytuację ale widziałem że jej zależało i to bardzo i się tłumaczyła iwgl ... A tym razem nie .. jakby miała wyjebane juz na naszą znajomość . Jest ładna i wielu fajnych chłopaków jej piszą i wgl .. No i zachowywalem się bezczelnie do niej wigl ... Potem przeprosiłem . Już zachowujemy się tak 15 dni . Ale chociaż na skype gadalimy a dzisiaj jej cały dzień nie było wbiła na chwile ale nie gadaliśmy bo powiedziała że musi iść . Już sie nie witamy iwgl .

Więc jak myślicie czemu jej zależeć przestało ? Może gada juz z jakimś chłopakiem czy co .... Dodam że ma wyjebane i nie zależy jej bo widze to ... Jak macie pytania to pytajcie . DAJE PLUSY ZA POMOCNE ODPOWIEDZI .

Opublikowano

Może jak to napisałeś tym złym zachowaniem pokazałeś jaki jesteś i straciła do Ciebie zaufanie?

Przeproś ją.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Powiedz co sądzisz o tej całej sytuacji, przeproś ją i zapytaj wprost co ona na ten temat sądzi. Rozmowa tak bardzo boli, co?

Opublikowano

Dami patrząc na twoją sygnę można stwierdzić że lubisz lola . Teemo pod ap bym cie zjechał ale wracając do tematu . Ja jej pisze na okrągło o chłopakach że jak jej nie było co nie jest pewnie ja jej pisze że była na niewidoczny i gadała z jakimś chłopakiem itp .... Ostatnio zrobiła się dostępna na skype i powiedziała że dopiero wbiła ale zobaczyłem odpowiedzi na asku i było zaledwie 30 min temu a ona mówiła że była na zewnątrz . I proszę was bez głupich odpowiedzi że Justin itp..... Bieber jest tylko motywem do mojego konta xD

Opublikowano

Ja ci powiem tak, miej wyjebane będzie ci dane.

Ona ma wyjebane i widzę że będzie mieć dane, bo się starasz...

Powiem ci historykę z mego życia wziętą.

Znam koleżankę ładna piękna i śliczna... ahhh kocham ją...

Mówiła mi wiele razy że jej najbardziej pomagam, jestem jej najlepszym przyjacielem.

Że bardzo mnie lubi itp.

Gdy zapytałem czy chciałaby ze mną chodzić,

zaczęła się wyplątywać.

Zobaczyłem ją z jakimś debilem jak się obściskiwali,

powiedziałem jej co o niej myślę.

Miałem wyjebane, zaczęła mnie przepraszać.

Pogodziliśmy się, lecz ona znów z tym debilem kręciła,

znów więc miałem wyjebane.

No i tak ze 3 razy.

Aż w końcu miałem tak wyjebane,

że powiedziała że zrobi wszystko by nasza przyjaźń nie legła w gruzach,

i zerwała z tym idiotą... ale po tym wszystkim i tak chyba nie chce ze mną być.

W sumie gadamy, ale ja nadal mam wyjebane...

Może... kiedyś ... od niej będzie mi dane.

Więc człowieku... hmmm... jak ona ma wyjebane to ty napewno nie będziesz miał dane,

miej wyjebane, a będzie ci dane.

Nie odzywaj sie do niej, nie odpisuj, aż w końcu zmięknie i zatęskni jeśli jej na tobie zależy.

Jak nie napisze to znak że jest zwykłą szmatą i nie warto się z nią "pierdolić" :)

"PIS JOŁ"

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Ja ci powiem tak, miej wyjebane będzie ci dane.

Ona ma wyjebane i widzę że będzie mieć dane, bo się starasz...

Powiem ci historykę z mego życia wziętą.

Znam koleżankę ładna piękna i śliczna... ahhh kocham ją...

Mówiła mi wiele razy że jej najbardziej pomagam, jestem jej najlepszym przyjacielem.

Że bardzo mnie lubi itp.

Gdy zapytałem czy chciałaby ze mną chodzić,

zaczęła się wyplątywać.

Zobaczyłem ją z jakimś debilem jak się obściskiwali,

powiedziałem jej co o niej myślę.

Miałem wyjebane, zaczęła mnie przepraszać.

Pogodziliśmy się, lecz ona znów z tym debilem kręciła,

znów więc miałem wyjebane.

No i tak ze 3 razy.

Aż w końcu miałem tak wyjebane,

że powiedziała że zrobi wszystko by nasza przyjaźń nie legła w gruzach,

i zerwała z tym idiotą... ale po tym wszystkim i tak chyba nie chce ze mną być.

W sumie gadamy, ale ja nadal mam wyjebane...

Może... kiedyś ... od niej będzie mi dane.

Więc człowieku... hmmm... jak ona ma wyjebane to ty napewno nie będziesz miał dane,

miej wyjebane, a będzie ci dane.

Nie odzywaj sie do niej, nie odpisuj, aż w końcu zmięknie i zatęskni jeśli jej na tobie zależy.

Jak nie napisze to znak że jest zwykłą szmatą i nie warto się z nią "pierdolić" :)

"PIS JOŁ"

Wow , najlepsza odpowiedź jak do tej pory . Postaram się zrobić jak napisałeś . Oczywiście wszyscy za pomoc lajki już dostali . Ale jak macie jakieś jeszcze rady o oczywiście możecie pisać .

Opublikowano

Wow , najlepsza odpowiedź jak do tej pory . Postaram się zrobić jak napisałeś . Oczywiście wszyscy za pomoc lajki już dostali . Ale jak macie jakieś jeszcze rady o oczywiście możecie pisać .

Kłamca, ja za pomoc nie dostałem lajka :( :(

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

Jeśli mówisz że mieszkacie niedaleko siebie to może byś się z nią spotkał i ją przeprosił w cztery oczy a nie przez internet :)

Ja wiem przez internet każdy ma tylke odwagi aby nawet zaprosić na randkę :) Ale jeśli chcesz już z nią być chociaz w tym wieku to ;d to zagadaj na żywo, jedz do niej, zabierz ją nad jezioro itp :) Może wtedy coś tam pomiędzy wami będzie bardziej ;)

Ps. 13 lat ? To nie miłość ;)

Opublikowano

Szczerze to w takim wieku jak 13 lat dziewczyny są zwrotne chcą tydzień z tym chłopakiem tydzień z tym i są bardziej "humorzaste" niż 15-16 ja na twoim miejscu poczekał bym i nie trudził się.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

@up Bo w wieku 15-16 to mają już w planach ślub i chcą być z tobą do końca życia, nie?..

Co do tematu. Nie narzucaj się, nie spamuj jej niech sama napiszę/przeprosi, a jak masz tak wypominać na tym skype, pisać jakieś głupoty typu, że pisze z innych chłopakiem to nie dziw się, że ciebie olewa. Sam gdybym był na jej miejscu i usłyszał od Ciebie, że się puszcza (zachowywałeś się bezczelnie ta?) to bym Ci strzelił w pysk. No ale mieszka daleko, więc nie masz się co martwić ;)

Opublikowano

Do wszystkich czo piszą "13 lat to nie miłość" <ból dupki hyhy> kurwa znam takich czo chodzili w wieku 13 lat, rozstali się, po ltach znowu chodzili i się ożenili. Więc nie pierdolic, że w wieku 13 lat to nie miłość kurwa. A zresztą, czo mogą wiedzieć gimbo gimbo czo cały dzień napierdalają w LoL'a? -.- .

@top. przeproś ją, nie bądź nachalny.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...