Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otaku do Ataku hehe

-Vasto-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc potrzebujemy ludzi z niezłą karierą w anime, chodzi tutaj o otaku obeznanych w co najmniej kilkudziesięciu tytułach, przydadzą się jutro do stworzenia listy topek anime dla początkujących, jedyne co jest wymagane oprócz znajomośći anime to gg, jeśli ktoś jest zainteresowany pisać do mnie 24178264

Będzie konfa z paroma osobistościami z forum xD

Chcę mieć po prostu subiektywne zdanie większego grona obeznanych osób, a niektórzy mogą się specjalizować w gatunkach jakich nie znamy, np jak ktoś lubi shounen ai to chętnie przyjmiemy do dyskusji bo u nas nikt nie ogląda :D

NJxbd4x.png

Opublikowano

24 lata. Anime oglądam od ponad 10 lat z paroma przerwami. Lista obejrzanych serii dochodzi do 300. Jeżeli będzie więcej osób, podam numer gg.

Opublikowano

póki co 4-5 osób czekamy na więcej, nie musisz podawać gg tutaj napisz mi tylko ewentualnie na pw podawajcie, czekamy na więcej osób !!!

edit: kolejny osoby dochodzą, nadal możecie pisać

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jeśli to będzie jakaś alternatywa dla Shindena, to życzę powodzenia.

A co ma siunden do topki anime?

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

To będzie przez nas topka takich najlepszych tytułów do obejrzenia dla nowych osób oglądające anime, w kilku kategoriach po max 5 tytułów xD

NJxbd4x.png

Opublikowano

No to mamy 6 osób, teraz mi napiszcie czy pasuje wam dzisiaj koło 20:30-21 zrobić tą konferencje czy preferujecie inne terminy ?

Wydaje mi się że w zaistniałej sytuacji gdzie część osób ma wakacje a reszta pracuje, będzie to idealny czas.

Jeśli większość była by za czasem przed 20 to robilibyśmy bez jednej osoby, czego nie chcemy xD

Ewentualnie może być inny dzień jeśli komuś dziś nie pasuje.

Aaaa i czekamy nadal jeszcze więc piszcie jeśli ktoś jeszcze chce.

NJxbd4x.png

Opublikowano

No to mamy 6 osób, teraz mi napiszcie czy pasuje wam dzisiaj koło 20:30-21 zrobić tą konferencje czy preferujecie inne terminy ?

Wydaje mi się że w zaistniałej sytuacji gdzie część osób ma wakacje a reszta pracuje, będzie to idealny czas.

Jeśli większość była by za czasem przed 20 to robilibyśmy bez jednej osoby, czego nie chcemy xD

Ewentualnie może być inny dzień jeśli komuś dziś nie pasuje.

Aaaa i czekamy nadal jeszcze więc piszcie jeśli ktoś jeszcze chce.

Dla mnie pasuje. No chyba, że mnie do tej grupy nie wliczasz.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

I co z tą listą? Zrobiliście jakąś? Bo tak trochę wątek ucichł, a zobaczyłbym z chęcią co tam zaproponowaliście.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

I co z tą listą? Zrobiliście jakąś? Bo tak trochę wątek ucichł, a zobaczyłbym z chęcią co tam zaproponowaliście.

Wszyscy zabierają się za to od dupy strony i narazie nic z tego nie ma. Trzeba spiąć pośladki i ustalić jakiś konkretny termin, a nie raz jednego nie ma, raz drugiego.

Opublikowano

słabo, ja oglądam anime 8 lat, 500 tytułów obejrzanych, ale nie zamierzam rozpowszechniać top anime i tak dalej, gdyż coraz więcej idiotów dowiaduje się o anime, tworzą się sezonowe gimby, jarają się japonią i anime/mangą, ogólnie pośmiewisko z nas duże, ja nigdy się nie nazwę otaku bo dla kogoś kto nie tylko kocha Japonię bo anime, ale przez na przykład historię, kulturę zrozumie jak bardzo obraźliwe jest to wasze "otakó", idioci everywhere..

rubyq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...