Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Guild wars 2 kupno

Shedy98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie. Chce kupic gw2 z stronki keye.pl lub z fabrykikluczy.pl (powiedzcie bardziej zaufany) i tu jest problem przeczytałem na dwóch forum ze za takie klucze mogą banować lub robić jakieś problemy bo dłuższym czasie gry. I tu takze zapytanie do tych co maja z ktoreś z tych stron klucz i grają ponad 1 MIESIAC. Czy banuja albo robia problemy? dzięki za odpowiadz, a i dysponuje budżetem do 130 zł więc jesli macie cos bardziej zaufanego to napiscie

Opublikowano

Sam mam klucz od strony keye.pl od premiery gry i nie ma problemów. Nikt nic mi nie napisał :) Te klucze są z legalnego źródła, a nie tak jak w przypadku niektórych aukcji allegro za które można wyłapać bana :)

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Te klucze sąlegalne oni na maila wysyłaja Ci skan z pudełka to jest po prostu pudełkowa wersja ale ty dostajesz sam klucz ^^

RGFya0xvcmREaWFibG9zX19fZXVuZV9fXzQxNl9fX01lR2VfX18zX19fMTAwX19fbm9uZS5wbmdfX184X19fbm9uZV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Pomogłem daj + to w końcu nic nie kosztuje ;D

Opublikowano

W końcu dostałem odpowiedzi od ArenaNet macie je po koleji:

1.

Hello Simon,

Thank you for contacting us.

I suggest purchasing from one of our authorized retailers to ensure the serial code you receive is legitimate.

Title: Retailers
URL: https://www.guildwars2.com/en/retailers/#Poland-physical

Alternatively, you could also purchase from us directly at https://buy.guildwars2.com/en/.

Please let us know if you have any other questions.

Regards,
Josh
Guild Wars 2 Payment Support

2.

Hello Simon,

Thank you for getting back to us.

If the retailers you are wanting to purchase from is not listed on the list of our authorized retailers, I suggest not purchasing from those retailers. Neither one of those retailer you provided are listed there, so it would be in your best interest not to purchase from them due to us not being able to confirm the legitimacy of the serial codes you receive.

Additionally, serial code do not stack. So, if you already have an existing Guild Wars 2 account that is in good standing, I suggest not purchasing another Guild Wars 2 account.

Please let us know if you have any further questions or concerns.

Regards,
Josh
Guild Wars 2 Payment Support

I obecnie czekam na trzecią

Obecnie najlepiej cenowo jest z sklepu gram.pl i póki co (drugi mail przedstawia pytanie od sklepy Keye.pl i FabrykaKluczy.pl) nie wiem czego można się spodziewać po tych dwóch sklepach.

Opublikowano

Jesli odkupisz od kogos konto to za to banuja lecz klucze z powyzszych stron pochodza prosto od dystrybutora sa one orginalne, za nie bana nie dostaniesz po prostu jest to posrednictwo miedzy kluczami prosto od AN.

Tzn ani kupuja od AN by sprzedawac nam i cena jest bardziej przyzwoita.
Mozesz smialo kupowac ale i tak chyba lepiej miec pudeleczko by postawic na puleczce :D

Seiran95.jpg

Opublikowano

Powiem Ci że dokładnie 2 tygodnie temu zakupiłem na fabrykakluczy i po wpłaceniu i zaksięgowaniu (jakies 15 minut czekania) wysłali prosto na email klucz aktywacyjny ja kupiłem za 97 zł i mogę szczerze polecić Ci Fabrykekluczy (zamowienie zostało zrealizowane o godzinie 22:40 +/- kilka minut) więc 24/7 stronka funkconuje ;D a 100% pewność da Ci tylko wręczenie świeżo zapakowanego kodu razem z płytą w pudełko w empiku lub media expert etc. albo zakup na oficjalnej stronie GW2

Opublikowano

Banują za handlowanie kontami. Jak kupisz SAM KLUCZ, bez zarejestrowanego na nim konta nie powinno być problemów :)

You know my name. Not my story. You see my smile. Not my pain. You notice my cuts. Not my scars. You can read my lips. Not my mind.

Opublikowano

Opcja kupienia klucza na ów stronach jest jak najbardziej legalna. Nie ma obaw, że otrzymasz bana. Sam kupowałem klucz ze strony keye.pl i jest według mnie bardziej zaufany. Zawsze możesz kupić na gram.pl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam mam pytanie. Chce kupic gw2 z stronki keye.pl lub z fabrykikluczy.pl (powiedzcie bardziej zaufany) i tu jest problem przeczytałem na dwóch forum ze za takie klucze mogą banować lub robić jakieś problemy bo dłuższym czasie gry. I tu takze zapytanie do tych co maja z ktoreś z tych stron klucz i grają ponad 1 MIESIAC. Czy banuja albo robia problemy? dzięki za odpowiadz, a i dysponuje budżetem do 130 zł więc jesli macie cos bardziej zaufanego to napiscie

Ila maaza laogfa?

Jestem potrzebującym daj plusa :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...