Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak schudnąć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, jest w chuj takich tematów ale trudno :c

Więc mam 16 lat, waże 80 kg i jestem wysoki 1,87m.

Mam troszkę brzuszka (tia, troszke xDDDD)

I chcę schudnąć w ciągu 1,5msc i zbić rzeźbe (kurwa cwiczyłem 2 tygodnie ABS i mam pod tym tłuszczykiem taki kamień że ... :D Może to też przez to że jestem bramkarzem i mieśnie brzucha to podstawa)

To jak możecie mi pomóc ?

Hejty proszę na temat cycuszków mijoszi, nie o mojej nadwadze :c

@Edit Od środy idę zbierać borówki amerykańskie, mogę tam chociaż trochę schudnąć? :s

Idę tylko na miesiąc bo później muszę wracać do Włoch T_T

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

ja bym zaczął od biegania, 1 tydzień codziennie po 15 minut

2 tydzień codziennie po 30 itd

Wiesz, 15min biegania gówno mi zrobi, jestem wysportowany.

Powiedźcie mi, ile musze przebiegnąć żeby spalić 1,5k kcal?

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

ja bym zaczął od biegania, 1 tydzień codziennie po 15 minut

2 tydzień codziennie po 30 itd

Takie bieganie to nic.

Ale bieganie dobry sposób, sam biegam i spalam sporo. Rób co tydzień po 30-50km jeśli dasz radę, nie ważne tempo, chociaż mógłbyś co najmniej 10km/h a spalisz dość dużo.

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Trzeba po prostu mniej jeść :D Biegaj stopniowo zwiększając odległość, prędkość itp. Z czasem poprawisz kondycję, co poskutkuje tym, że będziesz pokonywał większy dystans w krótszym czasie, dzięki czemu więcej spalisz :)

owd7.png

Opublikowano

Odpuść sobie kolacje, jak wstajesz rano to śniadanie zjedz najpóźniej jak możesz, ogólnie cały dzień ogranicz do 3 bułek i rano masz pół kilo mniej :).

Dieta cud.

Opublikowano

Pić dużo wody mineralnej,zacząć uprawiać sporty rower,bieganie itp.

Robię fajne prezentacje / reklamy serwerów minecraft, pisz na pw.

Opublikowano

Dużo biegaj, jeździj na rowerze, zacznij uprawiać sport. Niektórzy wagę mają poprostu w genach. :)

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

jedz warzywa , owoce i produkty naturalne ,a nie wpierdalasz tani szaje w MC donaldzie i innych sklepach z gównem

przeczytaj jakiś poradnik dietetyczny co masz jesc a czego nie

bo cwiczenia w twoim wypadku dużo nie dadzą , dieta najważniejsza :D

41196912334212939960.png

Opublikowano

Rano Pobiegać , jeść często ale mało popołudniu iść się przejść czy coś , pograć w Nogę lub jakiś Sport jaki tam Ubóstwiasz a wieczorkiem Rowerek Polecam ; )

PS : Po Godzinie 18 nic nie jeść ;)

67347112433227438334.jpg

Opublikowano

Trzeba po prostu mniej jeść :D Biegaj stopniowo zwiększając odległość, prędkość itp. Z czasem poprawisz kondycję, co poskutkuje tym, że będziesz pokonywał większy dystans w krótszym czasie, dzięki czemu więcej spalisz :)

Mniej, a częściej ;) jedzenie 1 posiłku dziennie powoduje, że nie dość że nie spalisz, to jeszcze przytyjesz jak zaczniesz jeść częściej. Nie jedz wieczorem, a najwięcej jedz rano. Schudłem 8 kilo w miesiąc bez żadnych ćwiczeń ;) Oczywiście nie mówię, że nie masz ćwiczyć, broń boże - bieganie, pompki, brzuszki, standardowy trening - wskazane.

Opublikowano

Jedz częściej ale mniej i o wyznaczonych porach.

Biegaj ale powiększaj prędkość i dystans stopniowo.

A co do borówek to troche schudniesz :x

kxo.png

[media][/media]

Opublikowano

Chodź na siłkę. Nie dość, że spalisz to i z nawiązką mięśnie ci się rozrosną, skoro masz masę.

Pij także w **uj dużo wody. Normalnej wody w butelkach, nie żadnej gazowanej, smakowej, po prostu wodę.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

tak jak mowia inni, sport, duzo pic (wody oczywiscie) i bialko pomaga w spalaniu tluszczu i wyrabianiu miesni, wiec uwzglednij bialko w swojej diecie

Opublikowano

Biegaj. Dużo biegaj. To jest podstawa. Wyrzeźbisz sobie wszystko.
Do tego w domu albo na siłowni jakieś brzuszki, pompki itd. Pomoże na pewno zrzucić brzusio :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mozesz zastosowac diete bialkowa czyli musisz jesc jak najmniej weglowodanow a jesc duzo protein (bialka) do tego troszke sportu i efekty przyjda same :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...