Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] bot nunu czy warto?

jambojet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ostatnio poleciliscie mi bloodlorda vlada z ktorego jestem mega zadowolony. Dzisiaj mam do was pytanie odnośnie skina Bot Nunu. Czy warto go kupic? Bo skille sa tylko lekko zmienione. ( moze ma ktos ten skin na forum jesli tak to prosze napiszcie czy zalujecie zakupi czy nie)

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

Ja nam, w sumie to skin nie jest jakiś szałowy. Kup tylko jak grasz często nunu, chociaż lepiej wydać kasę na inny skin bądź bohatera

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Bot nunu to najlepszy skin do tego champa. Sam nie posiadam ale patrząc na filmiki na yt ten jest najładniejszy. Jak bym miał tylko kasę sam bym go kupił, bierz póki ciepłe :D

Opublikowano

No jak dla mnie to spoko jak dla Nunu, Ale wszystko zależy od tego czy Tobie się on podoba. Od siebie polecam, ale może warto wydać te rp na coś innego?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Posiadałem ową skórkę i mając do dyspozycji żetony szybko ją sprzedałem;d

Po pierwsze cena... Wygląd skili praktycznie nie ulega zmianie i są ładniejsze skiny;)

Polecam TPA taki modern;d

Opublikowano

Jak dla mnie ? Najgorszy skin, przecież Nunu to jakiś mały skrzat na yeti, a tu jest jakiś mały skrzat w nie wiem czym na robocie. 0 zmiany skilli (według mnie), lepszy jest już TPa Nunu.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...