Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie bocić ?

Najlepszy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam 14 lv leonek obecnie 6 bo 2 21 lf 3 15 speed 10 4 irki boce na 1-3 no ale slabo idzie :/ gdzie polecacie bic alienki nwm zmienic na golca ? itp

Opublikowano

Nie, na golca nie zmieniaj ... bijesz na x-3 alieny typu devolarium/boss devolarium ? jeśli tak to odznacz to a wyniki w boceniu się zwiększą :)

Możesz też spróbować bocić na mapie x-2.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

@UP x-2 nie polecam bo nawet na małych serverach dużo osób boci nie dla uri tylko dla rangi , także zawsze jest tam pełno botów

1319559475-U373267.pngkbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

mam odznaczone bo myslalem zmienic na golca i na krychy

HMm a na co tera uri zbierac moze na peta ? bo nie uzywalem merkavy opena itp uzywalem na tym koncie kbota (licka na zawsze) i ibota darmowa czy na full lf 3 ? lub na bo2

Opublikowano

mam odznaczone bo myslalem zmienic na golca i na krychy

HMm a na co tera uri zbierac moze na peta ? bo nie uzywalem merkavy opena itp uzywalem na tym koncie kbota (licka na zawsze) i ibota darmowa czy na full lf 3 ? lub na bo2

Jeśli nie masz full lf3 lub full bo2 to się wstrzymaj z kupnem PET'a ... najpierw doposaż się w lf3 lub bo2 a później iryski

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...