Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sterowniki karty dźwiękowej.

Dektored

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Ostatnio gdy grałem w czy to najnowszego grida czy nawet Crysisa 2, usłyszałem małe przycinki podczas dźwięku. Czego to może być wina? Znalazły by się jakieś sterowniki do tej karty dźwiękowej? Dodam, że wcześniej tak nie miałem.

46fhwh.jpg

674071459604241683421.gif

Opublikowano

ściąg sobie do płyty głównej albo laptopa sam

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

A znalazły by się stery do tej płyty? Kompletnie się na tym nie znam i nie wiem co wpisać w internecie, żeby je wyszukało.

i7di6o.jpg

Opublikowano

jak to co wpisać ?? to twój sprzęt i sam wiesz co masz to sobie szukaj co to za model ; w pudełku, na nalepce, na stronie sony czy pytaj w sklepie co kupiłeś

wszystko dostałeś z laptopem, nikt nie ma zamiaru zgadywać co posiadasz i bez sensu szukać sterowników do nie wiadomo czego

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jak to co wpisać ?? to twój sprzęt i sam wiesz co masz to sobie szukaj co to za model ; w pudełku, na nalepce, na stronie sony czy pytaj w sklepie co kupiłeś

wszystko dostałeś z laptopem, nikt nie ma zamiaru zgadywać co posiadasz i bez sensu szukać sterowników do nie wiadomo czego

W sumie racja :P Wystarczyło na stronie sony wpisać tylko model z nalepki i tyle. Nie znalazłem tam niestety do płyty głównej, lecz do karty dźwiękowej były.(a o to mi chodziło)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...