Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Błąd Steam ?

Spy611

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem sobie gre Team Fortress 2, gram w nia juz ponad rok. Niedawno jak chcialem sobie zainstalowac gre tą ponownie to przy instalacji wyswietla mi sie takie cos: ,,Wystąpił błąd podczas instalowania Team Fortress 2 ( serwery zawartośći nieosiągalne)'' a pod spodem link z nagłówkiem: Więcej informacji znajdziesz na stronie pomocy Steam.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9361-YAGV-7766&l=polish

Na tej stronce jest napisane takie cos u mnie : Błąd biura pomocy Ten artykuł nie istnieje lub nie masz prawa do oglądania go. Pomóżcie prosze... Z góry dziekuje!!!

Kupiłem sobie gre Team Fortress 2, gram w nia juz ponad rok. Niedawno jak chcialem sobie zainstalowac gre tą ponownie to przy instalacji wyswietla mi sie takie cos:,,Wystąpił błąd podczas instalowania Team Fortress 2 ( serwery zawartośći nieosiągalne)''a pod spodem link z nagłówkiem:Więcej informacji znajdziesz na stronie pomocy Steam.

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=9361-YAGV-7766&l=polish

Na tej stronce jest napisane takie cos u mnie :Błąd biura pomocyTen artykuł nie istnieje lub nie masz prawa do oglądania go.Pomóżcie prosze...Z góry dziekuje!!!

Teraz mam jeszcze kolejny problem.
Chcę zalogowac sie z innego komputera na Steama gdzie mam wykupione juz pare gier.
Napisane jest ze musze wpisac kod ktory przyjdzie mi na email na o2.pl
Niestety dawno niewchodzilem na to konto i jeszcze mam teraz inne aktualne na gmail.com
Myślę ze konto moje stare na o2.pl zostalo usuniete i niemam teraz jak odebrac kodu do odblokowania steama

POMOCY !!!

Opublikowano

Napisz do supportu mi pomogło lecz trwało to 2-3 tygodnie

@edit dzięki 5 punktów za pomoc....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...