Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne] AutoKick server tool [beta]

zielq701

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Właśnie skończyłem pracę nad skryptem do wyrzucania graczy za poszczególne bronie.
Jak działa skrypt można zobaczyć na serverze: http://battlefield.play4free.com/en/bookmark/server:927fa465-4bf3-42ce-9505-20706ae0fac6 .

Mam do rozdania kilka beta licencji. Chcę dokładnie sprawdzić generowane obciążenie na serverze (moim hoscie).
Po rejestracji konta i kontakcie ze mna, do dyspozycji zainteresowanego zostaje oddany panel administracyjny.

Dostępne opcje panelu:

- kick za poszczególne bronie,

- kick za prebuy(kupowanie wybranych broni przed levelem),

- ochrona vipow (nie wyrzuci ich za broń),

- nie wyrzucanie z servera chronionego hasłem.

Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, z czasem będą dodawane inne funkcje, jak np.

- kick za boostery,

- class limiter,

- ingame admin (komendy typu !ping, !admintest).

Chetnych prosze o kontakt na skype: zielq701,

Pozdrawiam

zielq701

Opublikowano

Wow ;) świetna robota. Mało kto zajmuje się pluginami do BFP4F bo serwery są b. drogie ;)

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemka. Mam pytanko. Czy można wyrzucać za poszczególne dodatki do broni :) ? Albo czy będzie można :) ? Chciałbym zrobić event na defaultowe bronie bez dodatków i fajna sprawa by była jakby się dało :P

Opublikowano

@up

No to już trzeba dopłacić xD

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Witam!

Właśnie skończyłem pracę nad skryptem do wyrzucania graczy za poszczególne bronie.

Jak działa skrypt można zobaczyć na serverze: http://battlefield.play4free.com/en/bookmark/server:927fa465-4bf3-42ce-9505-20706ae0fac6 .

Mam do rozdania kilka beta licencji. Chcę dokładnie sprawdzić generowane obciążenie na serverze (moim hoscie).

Po rejestracji konta i kontakcie ze mna, do dyspozycji zainteresowanego zostaje oddany panel administracyjny.

Dostępne opcje panelu:

- kick za poszczególne bronie,

- kick za prebuy(kupowanie wybranych broni przed levelem),

- ochrona vipow (nie wyrzuci ich za broń),

- nie wyrzucanie z servera chronionego hasłem.

Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, z czasem będą dodawane inne funkcje, jak np.

- kick za boostery,

- class limiter,

- ingame admin (komendy typu !ping, !admintest).

Chetnych prosze o kontakt na skype: zielq701,

Pozdrawiam

zielq701

Jezeli broń kupiłem za swoje pieniądze na oryginalnym serwie to dlaczego mam być wyrzucony z gry?Na niektórych serwerach adminom odpierdala, zakazana połowa broni zakazane bostery i inne duperele.Czy to wogle jest legalne??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...