Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nagłe spadki FPS

MilordCandy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem, gdy gram WarZ cały czas mam ok. 60fps ale w pewnym momencie FPS-y spadają mi do ok.10 i tak jest przez jakieś 3 sec i po chwili znowu wracają do 60.

Specyfikacje Laptopa:

i7 3630QM 2,4ghz

16b ram

Nvidia Geforce GT635M 2GB

PROSZE O POMOC! :)

Opublikowano

Jaką grafike masz ustawioną? możliwe że jak masz np. na Ultra to możliwe że przeciąża i na chwile masz spadka fps.

Lecz każdy czasami tak ma, dużo osób na serwie zombie ciągle biegaja i ktoś się strzela to tak jest.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

grafike mam na low :) ale mi sie zdaje że to wina chłodzenia :C i komputer sie przegrzewa ;//

To nie wina komputera. Infestation ogólnie przegrzewa cały komp. Ale to nie ważne. Patrzałeś na swoją grafikę?

To co że jest to 2GB aczkolwiek jest to karta biurowa więc się ciesz że chodzi ci czasem na te 60fps. Jak byś ją sprzedał i dokupił coś porządniejszego typu 550 TI , 560GTX , 560GTX SE to na ultra spokojnie bez spadków pograsz. Ta karta co ty masz jest jednym wielkim gównem. A jak nie masz pieniedzy aby dokupić to spróbuj odpalić z gameboosterem lub zobacz w menedzerze zadań czy nie masz czegoś odpalonego co ci pobiera dużo procka. Ogółem w infestation są punkty które strasznie lagują np. Kościół w smallville. Patrzysz na apteke 60 fps patrzysz na kościól 15 fps...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...