Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Jak się pozbyć lagów ?!

kubajb4501

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Mam pewne pytanie co do tej gry a mianowicie , gdy jestem po za głównym miastem to wtedy nie mam lagów , ale gdy wchodzę do tego miasta zaczynają się lagi , czym to jest spowodowane , czy ktoś wie jak można je zniwelować ? Mój komputer mieści się pomiędzy dwoma wymaganiami sprzętu minimalnym , a wysokim.

xhsd.png

Opublikowano

To dlatego, że w mieście jest wiele osób, a mapa jest dosyć duża. Każdy kto ma przeciętny komputer będzie tak miał.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Etam komputer...ja mam phoenix 2 x4 955 3.2 ghz, radeona 6850 oraz internet 1mb XDDD i w m1 nie mam zycia

Opublikowano

Wejdź w opcje -> pozmieniaj ustawienia na niższe, wejdź potem w zaawansowane opcje -> pozmieniaj ustawienia na niższe.

Masz tam dużo opcji które możesz zmienić i lagi będą mniejsze.

39935986022375653157.png

Opublikowano

To jeszcze jedno pytanie co do tego , czy te programy typu game booster , cfosspeed coś dają , czy przyśpieszają grę i wyłączają nie potrzebne procesy ?

xhsd.png

Opublikowano

To jeszcze jedno pytanie co do tego , czy te programy typu game booster , cfosspeed coś dają , czy przyśpieszają grę i wyłączają nie potrzebne procesy ?

Coś daje, bo wyłącza niektóre aplikacje, ale jak masz w miare małe lagi to coś pomoże. Zmniejsz grafike na najsłabszą i rozdzielczość zmień na mniejszą.

Opublikowano

Coś daje, bo wyłącza niektóre aplikacje, ale jak masz w miare małe lagi to coś pomoże. Zmniejsz grafike na najsłabszą i rozdzielczość zmień na mniejszą.

Ok , dzięki wszystkim za pomoc. Temat do zamknięcia .

xhsd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...