Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Łotr i jego rozwijanie

zaros

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Jak rozwijać łotra ? Jaki bonusy są dla niego najlepsze moc obrona krytyk itd. ? Który towarzysz lepszy piesek czy kapłanka ? Jak lecieć z punktami osiągnięć i mocy ? Które skile do pvp a które do expa ? Czy warto się bawić w dom aukcyjny ?

Czy mi pomożesz ?! Czy po prostu olejesz ? Ta decyzja należy do ciebie. Za pomoc z góry dziękuję .

Pamiętaj pal , ćpaj , chlaj i w Neverwinter graj !

Opublikowano

kryt+moc+przebicie pancerza, ja mam kryta wiecej niz mocy, kaplan lepszy i bardziej sie przydaje szczegolnie na mniejszych lvlach, w dom aukcyjny warto sie bawic, przedmioty mozesz kupic za kilkaset ad ktore na swoj lvl sa naprawde dobre, zarabaic na tym sie da np sprzedajac konia ktorego kupisz za gold xD, do pvp polecam wszystkie skille ktore ogluszaja przeciwnika do expa obszarowe, bedziesz mial i tak prawie wszystkie max a osiagi wedlug wlasnego uznania i stylu gry tu Ci nikt nie da guilda idealnego, mysle ze pomoglem chociaz troche pozdro! : D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...