Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PlayStation Vita - problem z prawym analogiem

DeathMaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry przepraszam za rozpisanie sie - to dla mnie bardzo ważne.

Witam, mam nastepujacy problem, dzisiaj zakupilem ps vite. Po nacieszeniu sie jej kozliwosciami, nadszedl czas na wyprobowanie konsolki w grach. Z poczatku postanowilem uruchomic uncharted i Assassin's Creed Liberation. Same gry chodzily swietnie, jednak kiedy probowalem poruszac kamera, kialem okropny problem, prawy anolog nie pozwalal mi na obracanie kamery wokół mojej postaci, nie moglem tez kierowac jej w gore ani w dol. Jedynie dzialal, (do tego nie poprawnie... -_-) jak kierowalem go w prawy gorny rog lub lewy dolny róg. Uncharted jest w wersji cyfrowej, AC tez. W demie uncharted bylo to samo. Zdazylem pożyczyć od kolegi Uncharted w wersji na katridzu (o ile dobrze napisalem :O ), mialem ten sam błąd. Aa oraz jak wyzej napisalem, anolog dzialal jak byl skierowany w takim kierunku, oczywiscie kamera obracala sie wokół postaci oraz w góre bądz dól (zalezy od kierunku ustawienia analoga) :( . Mozna cos z tym zrobic? Ech... ja i moje szczescie do wszystkiego :/.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...